Najgori muški modni trendovi svih vremena

0

Zapanjujuće je da su se ove stvari nosile, i da su ih muškarci smatrali nečim što moraju imati na sebe! Donosimo vam devet najgorih modnih trendova u povijesti muškog roda

Majice s V izrezom. Pri ovome ne mislimo naravno da džempere, već na obične majice sa dubokim V izrezom. Ova feminizirana majica je nešto što i nabildane macho muškarce pretvara u muškarce s kroničnim nedostatkom testosterona, pa se stoga nadamo da niste među onima koji ovo imaju, ili su imali, u svojoj garderobi.

Na stranu okrenute kape. Kapa se nosi prema naprijed, a ako baš želite biti buntovnik okrenite je prema natrag – i izgledat ćete odlično. Ali ono što se nikad ne smije, niti je itko pametan ikada radio, jest okrenuti kapu na stranu. Zar itko želi izgledati kao američki tupan?

Tri kvarta hlače. Hlače su duge ili su kratke – sredina ne postoji! Ipak, ove hlače mogu i lijepo stajati, ali samo za kuću ili za plažu, a niti slučajno za formalne prilike kao i odlazak na posao. Obući nešto ovako na izlazak sa djevojkom je također neoprostivo.

Pramenovi. Stvarno? Zar postoji danas netko tko vadi pramenove? Možda netko tko još živi u 90-tim i početku 00-tih? Jedan od najgorih trendova ikada je Bogu hvala iza nas. Iako još uvijek ima nekih koji ga prate (čitaj nogometaši Rijeke).

Jako uske hlače. Mora se priznati da je lijepo vidjeti djevojku u uskim hlačama koje joj istaknu lijepu guzu. Ali, uske hlače nikako nije lijepo vidjeti na muškarcu. I pri tome ne mislimo na hlače koje su uske samo na donjem dijelu, već na one za koje treba potrošiti do 30 minuta samo da bi ih obukli!

Nisko spuštene hlače. Sjećate li se scene u Boratu kada u stilu gangsta rapera spusti hlače nisko tako da mu donje rublje viri? Sjećate li se kako je to grozno izgledalo? Neki trendovi su suludi i kratko traju i nikako ih ne treba pratiti. Ovaj je trend srećom brzo protutnjao.

Kroksice. Kroksice su samo za djecu i točka! Svaki odrasli muškarac koji ih nosi ili koji osjeća poriv da bi ih nosio bi se trebao zapitati je li dijete zarobljeno u tijelu muškarca?

Hlače na zvono. Interesantno je da su se ove hlače, koje su bile pravi hit u 60-tim godinama prošlog stoljeća, ponovo pojavile kao trend početkom ovog stoljeća. Srećom, remake nije puno trajao pa su ljudi shvatili da bi ove smiješne hlače trebale ostati tamo gdje im je i mjesto – u prošlosti.

Fudbalerka. Listu jednostavno moramo završiti s najgorim modnim trendom svih vremena, nečim čije bi postojanje trebalo potpuno izbrisati iz povijesti – fudbalerkom! Popularna početkom 90-tih ova frizura je bez dvojbe najgori modni kriminal ikada počinjen!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

BMW Concept M4 Coupe

BMW je odlučio zagrijati atmosferu prije službene promocije M4 Coupea u Frankfurtu   „Ovaj koncept svojim sportskim i emotivnim dizajnom nastavlja koristiti ‘jezik’ BMW-ova odjela ...