Najgore celebrity plastične operacije

0

Nisu si bili dovoljno lijepi pa su postali još veće nakaze nego prije!

 

Što je tako ružno? Nos koji je operirala otprilike isto toliko puta kao i Michael Jackson zvani „kreda“ ili usne koje nakon silnih kolagenskih injekcija izgledaju kao da su pobjegle sa glave Micka Jaggera?“

 

peteburns

PETE BURNS

Kad smo prvi put vidjeli Burnsa mislili smo da se radi o jednom od ružnih transseksualaca iz filmske serije Chicks with dicks ali ispalo je da je Pete Burns engleski pjevač koji je svojevremeno optužio Boya Georgea da mu je ukrao image!? Ipak, nakon svih silnih operacija koje je Burns napravio, Boy George uz njega izgleda kao muškarčina!. Od cijele serije operacija posebno su nakaradno ispala isticanja jagodica, facelifting i povećanje usana pa Burns sada izgleda kao mješavina Nevena Ciganovića i lutka Chuckya iz istoimenog horor serijala. Zanimljivo, Pete Burns je pristao da se snimi dokumentarac Pete Burns’ Cosmetic Surgery Nightmares.

 

melanie

MELANIE GRIFFITH

Sjećate li se one reklame za Garnier u kojoj je suha koža dočarana sasušenom jabukom? Eto, baš su nas na tu reklamu asocirale slike nekad prekrasne Melanie Griffith na kojima joj koža izgleda kao da je transplatirana sa nekog čiče sa Kosova koji cijeli dan žvače duhan. Užas! Kad se samo sjetimo kako je prekrasna i prelijepa bila ova glumica i kako bi bila predivna MILF da je ostala pri zdravoj pameti. Ovako, nakon mnogobrojnih faceliftinga, seansi sa Botoxom i kolagenih injekcija za povećanje usana, iako ima „tek“ 50 godina Melanie izgleda kao da joj je 150 pa joj je čak i njezin muž Antonio Banderas zabranio da više ide na ikakve tretmane.  Prekasno.

 

Michael-Jacksons-mugshot--001

MICHAEL JACKSON

Da je Miša Džekson odavno skrenuo glavom to već i vrapci na grani znaju a sve je počelo još početkom 80-tih kada je Jacko operirao nos. U tadašnje vrijeme muškarci i kozmetički zahvati bili su tabu tema. Kamo sreće da je tako i ostalo jer je poludjeli Jacko u međuvremenu nos operirao više puta i od Robantica pa se danas može pohvaliti prvim nosom na sklapanje na svijetu kojeg povremeno zna i izgubiti. Žalosno je da su postojali doktori koji su bili voljni udovoljiti Jackovoj želji za „uljepšavanjem“ a pogotovo onih koji su mu udovoljili da promijeni boju kože!

 

jocelyn-wildenstein-afp1

JOCELYN WILDENSTEIN

Kako si uništiti život nakon što vam muž nakon brakorazvodne parnice ostavi desetke milijuna dolara? Zvuči nemoguće ali baš je to uspjelo Jocelyn nakon što je uhvatila muža u krevetu sa mladom Ruskinjom. Ogromno bogatstvo koje joj je ostalo Jocelyn nije potrošila na putovanja, opijanja i mlade jebače već na bezbrojne plastične operacije. Nakon šoka zbog razvoda ljupka Jocelyn je poželjela izgledati kao Puma. Uslijedio je niz operacija na jagodicama, ukošavanja očiju, faceliftinga, botoxa, povećanja usnica… U konačnici, Jocelyn može biti nesretna što se nije rodila u vrijeme Frankensteina jer bi mu bila idealna supruga a primijetili su to i engleski mediji koji su je brzo prozvali The Bride of Wildenstein. Navodno je i njezin bivši suprug počeo vrištati od straha kada ju je vidio prvi put nakon razvoda.

 

mickeyrourke

MICKEY ROURKE

Mickey Rourke mora da je bijesan što je svu slavu na Oscarima pobrao Heath Ledger! Ironično je to što bi Mickey bio idealan za ulogu Jockera jer ga ne bi trebao šminkati, nekad slavnom glumcu mišići lica su doslovno nepokretni. Naime, nakon što su mu zbog burnog načina života u Hollywoodu svi okrenuli leđa Mickey se okrenuo boksu i borbama. Recimo samo da je bio dosta bolji u Devet i pol tjedana nego u ringu pa je morao često na rekonstrukciju lica. A kako je bio češći u ringu nego u crkvi, Mickey danas, plakao ili se smijao, uvijek izgleda isti.

 

donatella versace

DONATELLA VERSACE

I dan-danas nije poznato je li Donatellino lice koje plaši malu djecu posljedica silnih injekcija botoxa i kolagena ili 18-godišnje ovisnosti o kokainu. Bez obzira što je razlog, ostaje činjenica da Donatella nikada nije bila cura za kojom se glave okreću. Smiješno, ali konačno je u tome uspjela i nema glave koja se za njom neće okrenuti. Znate ono kada je nešto tako ružno da ne možete prestati buljiti u to! Što je tako ružno? Nos koji je operirala otprilike isto toliko puta kao i Michael Jackson zvani „kreda“ ili usne koje nakon silnih kolagenskih injekcija izgledaju kao da su pobjegle sa glave Micka Jaggera? Ne znamo, ali znamo da bi je na ljeto mogli staviti u vinograd da tjera vrane!

 

ninamoric

NINA MORIĆ

Hrvatsku je bacila na koljena plesom u spotu Tonya Cetinskog a svijet vrućim pokretima u spotu „La vida loca“ Rickya Martina. Eh, ta lijepa davna prošlost! U međuvremenu, Morićka se plastificirala toliko da su je Talijani proglasili plastičnijom čak i od Donatelle Versace, doživjela preljub njezinog pederastog muža, navodno pokušala samoubojstvo progutavši šaku tableta za spavanje ili tableta za pročišćavanje, ako pitate Bijele udovice, a najgore od svega, zaboravila je i hrvatski. Kako te život promijeni, od drage cure iz susjedstva u djeliću sekunde postaneš razmažena, bahata zvijezda sa amnezijom materinjeg jezika! 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments