Najbolji televizori na tržištu

0

Najbolje od najboljeg, ovi televizori su nešto najbolje što se danas nudi na tržištu po relativno pristojnim cijenama

 

LG

LG 47LM670T

12.244,00 kn

LG-ev 120 cm 3D televizor je vjerojatno jedan od najljepših TV-a trenutno na tržištu. Tanki metalni okvir zajedno sa kristalnim ekranom djeluje stvarno izazovno. LG je napravio i iskorak u pristupu internetu rješivši svoje stare probleme. Nudi se pristup standardnim stranicama plus Netfilxu i Lovefilmu na kojima možete rentati filmove. Odličan potez LG-a je mogućnost prikaazivanjaa covera CD-a kada preko USB-a pustite kakav MP3 file!

 

Panasonic-TX-L42ET5

PANASONIC TX-L42ET5

8.163,00 kn

Panasonic je možda najveći svjetski ljubitelj plasmi ali su čak i oni morali uletjeti u tržište LED TV-a. Naravno, i ovaj televizor ima Panasonicov VIERA sustav koji omogućuje spajanje svih vaših Panasonicovih proizvoda a najveća prednost ET5 linije je što u paketu s televizorom dolazi i čak četiri para 3D naočala!

 

philips42

PHILIPS 42PFL7666

8.153,00 kn

Philips se ne stare staze slave, kada su televizori u pitanju, pokušava vratiti nečim što oni zovu „mood lightning“. vijetlo koje reflektira vaše raspoloženje u stvari projiciraju na vaš zid dvije svijetleće trake koje se nalaze sa stražnje strane TV-a i čija boja ovisi o bojama trenutne slike na ekranu. Navodno ovo prilično odmara oči za vrijeme gledanja filma ili programa a 107 cm 3D televizor nudi i pristup uobičajenim internet stranicama poput YouTubea i Dailymotiona.

 

Toshiba ZL2_TV

TOSHIBA ZL2

63.480,00 kn

Cijenu ste sigurno primjetili ali ovaj 140 cm veliki televizor cijenu opravdava činjenicom da je prvi 3D televizor za čije gledanje u tri dimenzije nisu potrebne naočale! Toshibina perjanica također nudi i nevjerojatnu jasnoću slike koju omogućuje rezolucija 3840 x 2160 pixela. Naravno, tu je i pristup cijelom nizu internet stranica uključujući i Place, Toshibin online portal.

 

sony

SONY KDL-46HX853

13.151,00 kn

Nakon dvije godine pada kvalitete Sonyjevih proizvoda novom serijom, japanski e proizvođaač vraća u sam vrh novom serijom 120 cm 3D TV-a. Novi ekrani nude bolju dubinu slike i kontrast te brzinu reakcije. Kako je Sony veliki borac protiv piratstva u sklopu pristupa internetu, osim standardnih YouTube i Facebooka, nudi se pristup i Sonyjevoj Muvie Unlimited stranici uz koju možete zaboraviti katastrofalnu ponudu u Max TV-ovoj videoteci.

 

panasonic-tx-p55vt50-main

PANASONIC TX-P55VT50

22.675,00 kn

Ako ste ljubitelj plazmi tada znate da je Panasonic uvijek najbolji izbor. Japaanci su pošli koraak dalje sa novom 140cm 3D serijom koja nudi nevjerojatnu sliku i, naravno, VIERA Connect pametni portal. Za kraj ono najbolje, ukoliko izgubite ili polomite daljinski upravljač nema problema. Dovoljno će biti skinuti aplikaciju i vaš smaartphone ili tablet može poslužiti kao zamjena. Genijalno, zar ne?

 

led8000 _55_eu__front

SAMSUNG UE55ES8000

22.675,00 kn

Samsungova zvijer je možda i najmoćniji televizor današnjice zahvaljujući silnoj tehnologiji ugrađenoj u njega. Narvavno, TV je 3D te uz njega dolaze i dva para naočala. Zahvaljujući Active Shutter erkanu nudi se izuzetna razlučivost a, pazite ovo, internet povezivanjem TV-a nudi vam se mogućnost skidanja i preko 2.000 aplikacija!

Šećer dolazi na kraju. Dok vam Panasonic nudi upravljanje TV-om preko tableta i smartphonea Samsung je otišao korak dalje pa ćete upravljati glasom ili mahanjem rukama tj. gestikuliranjem. Da, dobro ste pročitali.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Nova Benettijeva superjahta

Benetti je Boat Show u Cannesu iskoristio za predstavljanje svoje elegantne superjahte   Cannes je mjesto poznatog Boat Showa, a ove godine zapaženu ulogu je ...