Najbolji noviteti showa u Genevi

0

 

Puno noviteta u Genevi – od svjetske premijere novog Ferrarija do ludo brzih Veyrona i Huayre

 

„Najbrži raodster u Genevi bio je Veyron, još jedna moćna inačica koja se hvali nevjerojatnim 1200 KS, 7.9-litrenim V16 motorom“

 

aventadorj

LAMORGHINI AVENTADOR J

Suluda verzija moćnog Aventadora bez korva i prednjeg stakla je prodana odmah anonimnom kupcu za 3 milijuna dolara! Može li brzina od 303 km/h biti dovoljno opravdanje?

 

berlinetta

FERRARI F12 BERLINETTA

Najbrži Ferrari je imao svjetsku premijeru u Genevi te je privukao najviše pažnje i medija i posjetitelja.

 

infiniti

INFINITI EMERGE-E

Infinitijev električni superautomobil je konačno ugledao svijetlo dana. Ispod haube je predstavio 1.2-litreni V3 motor ali i dva električna motora koja ukupno daju 400 KS: Dovoljno za ubrzanje do stotke za manje od četiri sekunde.

 

alfaromeodisco

TOURING SUPERLEGGERA ALFA ROMEO DISCO VOLANTE

Alfe su uvijek bile jedni od najljepših automobila a Dico Volante je zahvaljujući 450 KS, 4.7-litrenim V8 motorom preuzetim iz 8C i jako moćan automobil. Cijena će mu navodno ići do 1 milijun funti.

 

astonmartinvirage

ASTON MARTIN VIRAGE VOLANTE

Nabrajati što se sve nalazi u Virage Volanteu bi trajalo predugo pa ćemo nabrojati dvije stvari koje su nas posebno impresionirale – posebna satenska boja i ugrađena HD video kamera.

 

paganihuayra

PAGANI HUAYRA CARBON EDITION

Moramo priznati da smo u Kultu veliki ljubitelji Paganija a sada nam stiže i nova V12 Huayra koja je napravljena od najnovijih karbonskih materijala.

 

marussiab2

MARUSSIA B2

Ruski proizvođač superu atomobila predstavio je B2 model u kojem su korištene tehnologije i materijali koji će Rusi koristiti u svom Formula 1 timu.

 

lotusexige

LOTUS EXIGE S ROADSTER

Iako se očekivala kabriolet verzija Evore Lotus je predstavio Exige „bez krova“. Exige je ujedno postao najbrži roadster u Lotusovoj povijesti.

 

bugattiveyron

BUGATTI VEYRON 16.4 GRAND SPORT VITESSE

Najbrži raodster u Genevi bio je Veyron, još jedna moćna inačica koja se hvali nevjerojatnim 1200 KS, 7.9-litrenim V16 motorom. Cijena od dva milijuna dolara je bila sitnica za neke.

 

jaguarsportbrake

JAGUAR XF SPORTBRAKE

I Jaguar ulazi na tržište karavana predsatvaljući voju verziju XF-a. Svejedno, opet će ga moći voziti samo bogati.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Biseri sportskih komentatora

Nekad su komentatori zanimljiviji od događanja na terenu pa se kult prisjeća najvećih provala koje smo čuli sa ekrana   „Opalio je beckhand glavom“ (Ivica ...