Najbolji dezodoransi za muškarce

0

Neće svi muškarci kupovati parfeme, ali ono što bi se trebalo naći u ormariću baš svakog muškarca je dezodorans. Bez obzira bili u spreju, roll on ili sticku, dezodoransi sprječavaju i neutraliziraju mirise, dok roll on i stick imaju i dodatnu prednost jer sadrže i supstance koje djeluju kao kreme pa smiruju kožu i sprječavaju znojenje koje u konačnici i uzrokuje neugodne mirise.

Na tržištu postoji veliki broj dezodoransa, a mi vam donosimo 10 najboljih koji će pomoći u tome da uvijek budete svježi.

 

Nivea Fresh Active. Dezodorans iz kolekcije Nivea for Men sadržava morske ekstrakte te pruža istinsku i učinkovitu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu uz vitalizirajući osjećaj svježine. Fresh Active nudi optimalnu kombinaciju pouzdane antiperspirantne zaštite i blage njege.

Gillette Clinical Endurance Cool Wave. Gilletteov proizvod nudi tehnologiju trostruke zaštite ujedno nudeći konstantnu hidrataciju i svježinu, kao i pravi muški sportski miris. Cool Wave osvježava i maksimalno smanjuje iritaciju kože.

Dove Men Care. Dezodoransi iz Doce Men Care kolekcije nude 48-satnu antiperspirantnu zaštitu uz ¼ hidratantnu tehnologiju koju pružaju samo Doveovi proizvodi, a koja će učinkovito spriječiti znojenje, zadržavajući svježinu.

Rexona Men Ice Cool. S jedinstvenom tehnologijom koja omogućuje odgovarajuće reakciju na bilo koje dnevne prilike, Ice Cool će pružiti zaštitu čak i onda kada se ne planirano nađete u adrenalinskoj akciji i pretjeranom znojenju.

Old Spice Classic. Iako Old Spice neki mlađi muškarci smatraju proizvodima za muškarce treće životne dobi, ovaj klasični dezodorans posjeduje baš sve što bi trebalo biti važno pravom alfa muškarcu! Classic ne osvaja samo muževnim mirisom, već i antibakterijskom zaštitom.

Axe Instinct. Omiljen među mlađim generacijama Instinct pruža izgled, miris i osjećaj kojim osvajanje djevojaka nikada nije bilo lakše! Jaki osvajački miris je najjači adut Axeovog proizvoda a zahvaljujući atraktivnim pakiranjima predstavlja i odličan poklon!

Adidas Ice Dive. Zahvaljujući osvježavajućem spreju s mirisom citrusa i jantara vaša će koža biti svježa i rashlađena tijekom cijelog dana i noći. Lansiran još 2001. godine ovaj je sprej omiljen posebno prema onima koji vole sportske aktivnosti.

Antonio Banderas Mediterraneo. Mnoge će se žene složiti da su muškarci s obala Mediterana najbolji zavodnici, a dokaz tome je i veliki osvajač Antonio Banderas. Bilo da ste u lovu na žene, uredu ili teretani ovaj će vam proizvod pružiti adekvatnu zaštitu.

L’Occitane Cedrat. Dezodorans bez alkohola i aluminijevih soli, glatko klizi po koži pazuha i brzo se upija. Učinkovit u sprječavanju nastanka neželjenog tjelesnog mirisa, osvježava kožu svježim i revitalizirajućim mirisom. Koža je omekšana i osvježena tijekom cijeloga dana.

Str8 Unlimited. Dezodorans za muškarce koji se ne ograničavaju i žive život punim plućima. zahvaljujući spoju crnog papra, smreke, cimeta, šafrana, kedara i tamjana odlikuje se zanimljivim mirisom s kojim ćete se istaknuti u društvu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments