Najbolje Sun Page 3 djevojke svih vremena

0

Britanski tabloid Sun je odlučio prekinuti tradiciju slikavanja toples djevojaka za njihovu treću stranicu, pa se prisjećamo 10 najpoznatiji djevojaka koje su se razgolitile za njih

 

KathyLloyd

10. KATHY LLOYD

Ako se slučajno sjećate spota za pjesmu Senza una Donna Zucchera i Paula Younga iz 1987. godine, ljepotica iz spota je upravo Kathy Lloyd. Velšanka egzotične ljepote je Otok zasljepila svojim grudima sredinom 80-tih, gdje drugo nego u Sunu.

 

daniiwellsž

9. DANNI WELLS

Unatoč tome što nije toliko razvikana kao neka druga imena, Wells je jedna od najpopularnijih Sunovih Page 3 djevojaka svih vremena, djevojka čije su nove slike čitatelji stalno tražili. Na stranicama Suna je tako bila čak 79 puta!

 

MichelleMarsh

8. MICHELLE MARSH

Krasila je stranice Suna od 2003. godine, a jednom je netko (dobro) napisao – da je poznata po dvije stvari: lijevoj i desnoj! Krasila je naslovnice svih časopisa na Otoku, najčešće zajedno s Lucy Pinder, a 2010. godine se umirovila kako bi se posvetila obitelji.

 

MairaWhitaker

7. MARIA WHITTAKER

Zvuči nevjerojatno, ali Whittaker je svoje prvo toples pojavljivanje imala u Sunu sa samo 16 godina! Na njezine obline (potpuno prirodnim) nitko nije mogao ostati imun, a ako pogledate njezine slike za PC igricu  Barbarian: The Ultimate Warrior znat ćete zašto je bila tako popularna.

 

MelindaMessenger

6. MELINDA MESSENGER

Kada se prvi put pojavila u The Sunu, najavljena je kao „Girl of the Thrillenium“, a tijekom se svoje karijere sa Sunom slikavala, pisala kolumnu i jednostavno putovala svijetom. Sve dok Sun nije donio odluku da slikavaju samo djevojke s prirodnim grudima! Melinda je svoje povećala na početku karijere.

 

LucyPinder

5. LUCY PINDER

Australski magazin Ralph joj je dodijelio titulu najboljih grudi na svijetu, stoga ne treba čuditi niti da je Pinder jedna od omiljenih Page 3 djevojaka. Svoju karijeru je počela na trećoj stranici konkurentskog tabloida Daily Star, ali nitko joj iz Suna nije to zamjero – jednom kad se počela skidati i za njih.

 

katiepricejordan

4. JORDAN

Katie Price, poznatija kao i Jordan , upravo je na stranicama Sun pokrenula svoju karijeru 1999. godine. Jordan je vjerojatno i najkontroverznija djevojka koja se pojavila na „trici“ , poznata po stalnim povećanjima (kasnije i smanjenjima) svojih najjačih aduta – grudi.

 

lindalusardi

3. LINDA LUSARDI

Vjerojatno ste previše mladi da vam je njezino ime poznato, ali vaši očevi su sigurno za nju čuli! Lusardi je svoju karijeru pokrenula nakon što je 1976. godine nagrađena titulom djevojkom godine u Sunu, a čitatelji tabloida su je 2005. godine izabrali za najbolju Page 3 djevojku svih vremena!

 

keeleyhazell

2. KEELEY HAZELL

Ljubiteljima britanskih časopisa za muškarce je atraktivna brineta dobro poznata pošto je krasila naslovnice svih lads magazina – od Nutsa do Loadeda. Ipak, najveću slavu je ostvarila zahvaljujući Sunu čija je bila djevojka godine 2004. U Sunu se pojavila rekordnih 111 puta!

 

samanthafox

1. SAMANTHA FOX

Prije nego je postala pop zvijezda (kratkog sjaja) Samantha Fox je u Britaniji stekla status božanstva osvajajući Page 3 Girl of the Year nagradu čak tri puta za redom – 1984., 1985. i 1986. godine! Nema sumnje da su joj velike grudi pomogle u lansiranju glazbene karijere.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments