Najbolje „licem u lice“ poze

0

Donosimo vam 12 najboljih poza (uz misionarsku) za one koji vole intimnost i pogled na svoju parntericu u seksu

 

OBRNUTA MISIONARSKA

Itekako vam dobro poznata poza. Muškarac je na leđima, žena na vrhu, ali umjesto da je uspravnog gornjeg dijela tijela, djevojka se spušta vama u zagrljaj. Ova poza možda ne pruža puno manevarskog prostora za pokrete, ali pruža osjećaj intimnosti.

 

PLES

Poza vjerojatno inspirirana tangom ili nekim drugim plesom. Stanite stojeći licem u lice, tijelima spojeni, nakon čega djevojka podiže svoju desnu nogu te vas njom „obrgli“ oko pasa. Jedino što još trebate napraviti jest da penetrirate.

 

STOLICA

Poza koja vam je dobro poznata ali vjerojatno niste znali kako se zove. Ona je na leđim, s jastukom ispod glave. Noge lagano podiže ta vam ih stavlja oko pasa dok vi penetrirate u nju. Ova poza zbog stimulacije g-točke djevojkama pruža veliki užitak.

 

SKLOPLJENA STOLICA

Ova vam je poza itekako dobro poznata. Verzija upravo spomenute poze u kojoj će ona svoje noge staviti na vaša ramena, pri tome pružajući vama fenomenalan kut ulaska i osjećaj dominacije. Poza omogućuje i duboku penetraciju pa pazite na to je li vašoj partnerici ugodno.

 

VIJETNAMSKA KAMENICA

Ako želite osjećaj još veće dominacije, kao i još dublju penetraciju, evo idealne poze za vas. Poza je jednaka kao i „sklopljena stolica“, a razlika je samo u tome što noge vaše partnerice nisu na vašim ramenima nego su što više raširene, i što više nagnute prema natrag.

 

ZADOVOLJSTVO

Djevojka sjeda na rub kreveta, leđa uspravnih i nogu lagano raširenih na podu. Vi kleknete između njezinih nogu i penetrirate u nju. U ovoj pozi ćete joj, zbog kuta ulaska, također pružiti veliki užitak.

 

MAJSTOR

Poza doneke slična zadovoljstvu s tim da ste vi ovaj put na rubu kreveta, sjedeći uspravno s nogama na podu. Vaša parnetica sjeda u vaše naručje tako da je gornjim dijelom tijela stisnuta uz vas, a nogama iza vaših leđa. Poza pruža osjećaj intime.

 

MEDUZA

Malo čudna poza kod koje će vam trebati vremena za uigravanje. Muškarac klekne na krevet, dok se djevojka spušta u sjedeću pozu na njegova bedra istovremeno dopuštajući penetraciju. Zbog pokreta ova poza podsjeća na kretanje meduze pa je po tome i dobila ime.

 

LOTUS

Poza slična meduzi, a razlika je jedino u tome što muškarac ne kleči nego sjedi. To će omogućiti lakšu penetraciju, ali će pokreti biti teži nego kod meduze. Svejedno, zbog nedostatka manevarskog prostora, ova će vam poza pružiti osjećaj „uskoće“.

 

JOCKEY

Samo ime poze, prema jahaču trkaćih konja, dovoljno opisuje što trebate napraviti. Dakle, partnerica liježe na leđa, dok muškarac legne na nju penetrirajući, i skupljajući se u skupljenu pozu baš kao jahač konja.

 

BALERINA

Nažalost, osim ako vaša djevojka nije bila balerina ili gimnastičarka, i još uvijek je u formi, možete zaboraviti na ovu pozu. Izvodi se tako da ste stojeći licem u lice, tijelima stisnuti, nakon čega djevojka treba podići nogu skroz preko vašeg ramena (a to može izvesti samo ekstra gipka djevojka) nakon čega vi penetrirate.

 

PROŠNJA

Poza koja je dobro poznata svakom muškarcu koji je zaprosio djevojku. Stanite u pozu kao da prosite, djevojka klekne nasuprot vas (ali da ste tijelima spojeni) te svoju nogu prebaci preko vašeg podignutog koljena. Ne trebamo spominjati da za ovu pozu ipak trebate biti koliko-toliko obdareni.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

8 mjesta za nezaboravan seks

Razbijte monotoniju i idući put vodite ljubav na zanimljivijem mjestu od kreveta   KANCELARIJA Bilo čija da je kancelarija u pitanju imat će svoju čar, ...