Muškarci u dužoj vezi imaju manju razinu testosterona!

0

Novi istraživanje je pokazalo ono sa čim se mi odavno zezamo – muškarci u dužoj vezi su uškopljeni!

 

Koliko puta smo se samo našalili kako je svaki muškarac u dužoj vezi uškopljen. Pa, prema novom istraživanju koje su provela sveučilišta u Sunderlandu i Worcesteru, izgleda da to i nije daleko od istine jer su rezultati pokazali da muškarci koji su u dužoj vezi imaju manju razinu testosterona!

Istraživanje je napravljeno na 76 muškaraca između 18 i 39 godina koji su bilu podijeljeni u dvije grupe – muškarci koji su u dugoj vezi i oni koji su tek na početku veze ili su slobodni. Rezultati su u konačnici pokazali da svi muškarci koji su u vezi dužoj od godine dana imaju manje razine testosterona! Na razinu testosterona, zanimljivo, nisu utjecali niti godine niti zadovoljstvo vezom već samo dužina veze! Zaključak istraživanja je da je ovo vjerojatno genetski te da su muškarci s manjim razinama testosterona obiteljski ljudi kojima je više stalo do obitelji nego do lova na djevojke.

Stoga, ukoliko se pitate jeste li spremni za obiteljski život, prema zaključcima ove studije, sve što bi trebali napraviti jest napraviti nalaz razine testosterona!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Zašto su visoke potpetice seksi?

Znanstvenici su istraživanjima uspjeli objasniti zašto su žene na visokim petama seksipilnije   Kad obuju cipele s visokim potpeticama, žene izgledaju i osjećaju se privlačnije. ...