Mornarski izgled je ponovo u modi

0

Dolaskom toplijih dana mornarske pruge postaju „in“

 

Mornari su u prošlosti bili objekt požude žena širom svijeta, a ta privlačnost ljepšem spolu je dovela do toga da mornarske pruge postanu dio mode. Pokušavajući replicirati tako prepoznatljivu uniformu, modni dizajneri su ne samo uveli mornarski izgled kao nešto „in“, već i pruge općenito. Od tada, pa sve do danas, mornarski izgled jednostavno ne izlazi iz mode, te se pojavom toplijih dana i ljetnih mjeseci ponovo pojavljuju različite mornarske kombinacije. A te mornarske kombinacije se više ne odnose samo na majice, već i na hlače i sakoe.

Ukoliko i vi želite pratiti modne trendove, i vi bi se prepustiti da vas more nosi. Tanki končani džemperi ili majice na plavo bijele pruge su samo neki od detalja koje ćete ovog proljeća i ljeta rado nositi uz bermude ili lanene hlače. Sve možete kombinirati i s bijelim ili modrim sakoom.

Kod nošenja mornarskih pruga važno je samo voditi računa da bi ih ipak trebali izbjegavati ukoliko ste punašniji. Naime, vodoravne pruge će vas vizualno još više proširiti, pa bi u tom slučaju trebali nositi uspravne pruge.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najiščekivanija UFC borba

Nedjelja rano ujutro će nam konačno donjeti sraz dva smrtna neprijatelja i vrhunska borca, Jon Jonesa i Rashard Evansa   „Razlog zbog čega se ova ...