Kategorije
Seks

Može li penis biti prevelik?

Dobar dio muškaraca se voli pohvaliti prevelikim penisom, ali postoji li nešto što se može nazvati prevelikim za nju?

 

Može li penis biti prevelik? Koliko ste puta čuli od nekog muškarca (a možda ste i vi sami to rekli) kako je previše obdaren te da stoga ne može naći partnericu. Naravno, muška hvalisanja su često daleko od istine (baš kao i kada je riječ o broju partnerica), ali postoje li muškarci čija su spolovila stvarno prevelika? Ipak ste i sami koliko puta vidjeli glumca s „alatkom“ koja izgleda nenormalno velika. I iako će većina žena potvrdno odgovoriti na ovo pitanje, odgovor su dali stručnjaci koji su ipak odgovorili drukčije nego što smo mislili.

Naime, važno je znati da je rodnica vrlo prilagodljiva elastična mišićna cijev u prosjeku duljine od 8 do 12 cm, što ovisi o dobi, hormonskom statusu, trudnoćama i načinu poroda. Rodnicu bi trebalo zamisliti kao balon na napuhavanje, pa to što je dubine do 12 cm ne znači da je to maksimalni doseg, već je zbog elasticiteta mišića i pod utjecajem hormona (estrogena, progesterona) izuzetno prilagodljiva, te joj stoga u teoriji nije problem primiti niti prilično obdarene muškarce. Za to možemo zahvaliti genetici i majčici prirodi koja se pobrinula da žene mogu rađati bez problema.

Međutim, zašto je nekim ženama seks s obdarenim muškarcima bolan i nešto čega se boje? Upravo zbog toga – straha. Naime, strah od boli i neugode će utjecati na rad žljezde koja potiče lučenje (koje će se smanjiti), pa će seks stoga i biti neugodan. U konačnici i rodnica neće biti rastezljiva kao u normalnim okolnostima te će žena imati osjećaj da su joj genitalije premalene.

Dakle, koliko god se voljeli hvaliti svojom natprosječnom obdarenošću – ipak ne postoji nešto što se zove „prevelik za djevojku“!

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *