Modni savjeti za „punije“ muškarce

0

Kvalitetno odabrana odjeća naglašava crte koje treba naglasiti, a sakriva mane, stoga je važno znati svoju građu i izabrati odgovarajuću odjeću

 

„Jedini patern koji bi trebali nositi je onaj s vertikalnim prugama, koji stvara optičku varku da ste duži i mršaviji nego što zaista jeste – ostale šare izbjegavajte“

 

IZBJEGAVAJTE USKU ODJEĆU

Odjeća bi vam trebala savršeno odgovarati. Ako je previše uska, vidjet će se „naslage“ koje nikako ne želite pokazati. Ali, sa druge strane ako nosite previše široku odjeću izgledat ćete veći nego što jeste. Dakle, prilikom kupovine posebnu pažnji posvetite veličini.

 

NEMOJTE NOSITI JEDNOLIČNE ŠARE

Ovakva odjeća privlači pažnju na gornji dio tijela. Jedini patern koji bi trebali nositi je onaj s vertikalnim prugama, koji stvara optičku varku da ste duži i mršaviji nego što zaista jeste – ostale šare izbjegavajte. Najbolje je nositi jednostavne tamne i neprozirne boje koje vizualno oduzimaju nekoliko kilograma.

 

NOSITE PLITKI JEANS

Umjesto hlača koje se kopčaju iznad kukova, kupite jeans hlače koje stoje na kukovima. One imaju manju razdaljinu između vrha pojasa i prepona, čime stvaraju varku manje debljine. Prilikom kupovine obavezno obratite pozornost da su vam hlače dovoljno široke kako ne bi ispadale preko hlača.

 

ISPRAZNITE DŽEPOVE

Izbacivanjem suvišnih stvari iz džepova vaše noge će izgledati mršavije i duže. Po mogućnosti, najbolje je da izabirete hlače bez džepova sa strane.

 

NOSITE MAJICE S V IZREZOM

V izrez stvara iluziju da imate duži vrat i skreću pažnju sa podbratka na vaša prsa. Kada su u pitanju košulje, nosite one sa šiljatim kragnama, da bi fokusirale pažnju na lice.

 

NOSITE SAKOE S TRI DUGMETA

Izbjegavajte sakoe s jednim ili dva dugmeta jer ćete u njima izgledati kraći. Umjesto toga neka vaš izbor budu sakoi s tri dugmeta koji su jednako elegantni a vašu figuru će vizualno izdužiti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Aston Martin V12 Vantage S

Jubilarni 100. rođendan, legendarni proizvođač proslavlja i novom inačicom Vantagea   „Zahvaljujući pojačanom 6.0 litrenom V12 motoru s povećanih 573 KS, Vantage će do „stotke“ ...