Modni sam svoj majstor trikovi

0

Ovi „sam svoj majstor“ trikovi će učiniti puno za vašu odjeću i obuću kao i izgled

 

NAOŠTRITE BRIJAĆU BRITVICU UZ POMOĆ JEANSA

Kada vam vaša brijaća britvica dođe kraju nemojte je baciti… još. Umjesto toga poslužite se jednostavnim trikom – britvicom prelazite preko vaših jeans hlača u jednom pravicu 4-5 minuta. Nemojte očekivati da će vam britvica biti kao nova, ali će vam omogućiti barem još nekoliko kvalitetnih brijanja.

 

 

OČISTITE KOŽNE CIPELE S MASLINOVIM ULJEM

Ovo rješenje i nije najjeftinije, ali će dobro doći ako otkrijete da nemate čime ulaštiti vaše cipele. Ne očajavajte nego nanesite maslinovo ulje direktno na cipele te ih nakon toga protrljajte mekanom krpom.

 

 

PREUREDITE KRAVATE

Danas su u modi uske kravate, ali ako imate kakvu staru široku kravatu uz malo mašte i truda je možete pretvoriti u nešto što je itekako u modi. Sve što vam treba jesu škare, konac i pegla. Zašto bacati novce na kupovinu modernih kravata kada je možete napraviti i sami?

 

 

OČISTITE TENISICE PASTOM ZA ZUBE

Bijele tenisice izgledaju fenomenalno, ali ih je teško održavati čistima. Da stvar bude gora, prljave tenisice su na vrhu liste stvari koje odbijaju djevojke. Stoga, da vas djevojke ne bi gledale prezirno, upotrijebite pastu za zube i neka se vaše tenisice ponosno bijele!

 

 

RJEŠITE SE NABORA NA TENISICAMA

Kao što žene ne vole bore, tako ni mi ne volimo nabore na tenisicama jer to znači samo jedno – ostarile su. Ali kao što botoks „pomaže“ kod bora, tako ima rješenje i za nabore na tenisicama. Sve što trebate napraviti jest staviti par čarapa u tenisicu, prebaciti mokri ručnik preko tenisice te ispeglati nabore peglom! Nakon minut posla rezultat će biti nevjerojatan!

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments