Mišura među najsexy ženama svijeta

0

Suprotno vijesti koju su objavili naši mediji, Antonija Mišura je i službeno od jučer među najseksipilnijim ženama svijeta!

 

„Nakon što su se zbrojili glasovi, ukupno njih pet milijuna, naša najljepša sportašica zauzela je 53. mjesto!“

 

Ugledni portal AskMen.com uvrstio je prelijepu košarkašicu Antoniju Mišuru među 99 najljepših žena svijeta! Suprotno vijesti koju su hrvatski mediji nedavno objavili, Mišura je bila samo jedna od 200 kandidatkinja za Top 99 Women listu. Nakon što su se zbrojili glasovi, ukupno njih pet milijuna, naša najljepša sportašica zauzela je 53. mjesto!

Čitatelji portala AskMen najseksipilnijom ženom svijeta proglasili su glumicu Jennifer Lawrence, najpoznatiju po ulozi u filmu Igre gladi. Mlada glumica titulu je odnjela ispred kolegice Mile Kunis, sex bombe Kate Upton, pjevačice Rihanne i glumice Emme Stone.

Antonija Mišura se inače nalazi i u našem izboru Hot49, a ako želite glasati za nju možete to napraviti OVDJE.

 

Foto: Nikolina Vuković

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

20 najiščekivanijih filmova 2012.

20 filmova koje iduće godine svaki pravi muškarac obavezno mora pogledati   „Osam godina nakon događanja iz Viteza tame, Batman se mora vratiti da bi ...