Kategorije
Zabava

Londonska škola za odnose s javnošću dodjeluje stipendiju vrijednu 12.000 kn

Želite razviti svoje komunikacijske vještine neophodne za poslovni, ali i osobni uspjeh? Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) iz Zagreba u suradnji s Poslovnim Pulsom dodjeljuje jednu stipendiju za novi program “Razvijanje komunikacijskih vještina” u vrijednosti od čak 12.000 kuna…

Novi program međunarodno priznate visoke škole LSPR, koja djeluje u 18 zemalja širom svijeta, temelji se na razvijanju komunikacijskih vještina potrebnih za gotovo svako zanimanje i nužnih za poslovni uspjeh i osobni razvoj.

Polaznici programa će kroz spoj teorije i prakse naučiti koristiti alate za učinkovito komuniciranje, dobiti uvid u značaj i razumijevanje neverbalne komunikacije, usvojiti vještine koje će im omogućiti da postanu izvrsni javni govornici te da usavrše svoje prezentacijske vještine. Detaljnije o programu pročitajte ovdje.

Predavači Londonske škole za odnose s javnošću vrsni su stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koje predaju. Tako, između ostalih, module programa Razvijanje komunikacijskih vještina predaju i Barbara Slade Jagodić, web i brand PR menadžerica u Agrokoru zadužena za komunikaciju brendova unutar tvrtki na tržištima Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije, Davor Stanković, copywriter i stručnjak za komunikaciju u kreativnoj agenciji I TO NIJE SVE! te profesorica i nositeljica kolegija Prezentacijske vještine, Poslovno pregovaranje i Prodajni razgovor na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Ljerka Sedlan-König.

Po završetku programa, svaki polaznik dobija certificiranu diplomu Londonske škole za odnose s javnošću koja se upisuje u radnu knjižicu i koja je priznata u svih 18 zemalja u kojima djeluje LSPR.

Kako do stipendije?

Nagradna igra „S LSPR do uspjeha“ dodjeljuje jednu stipendiju u vrijednosti od 12.000,00 kuna za pohađanje programa Razvijanje komunikacijskih vještina. Kako bi ste sudjelovali u nagradnoj igri, ulogirajte se na Twitter i uz hashtag #LSPRstipendija tvitajte nam zašto su baš Vama potrebne komunikacijske vještine.

Pobjednik će biti odabran na temelju kvalitete odgovora od strane odbora LSPR-a. Nagradna igra traje od 07.09.2015  do 21.09.2015. Sretno!

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *