Laži koje govorimo ženama

0

Donosimo osam laži koje često izgovorimo ženama, i to zbog dobrih namjera

 

Njene pripreme za neki izlazak mogu trajati ‘cijelu vječnost’, a onda će u nekom trenutku uslijediti: I, kako izgledam? Izgledam li debelo’ I mi ćemo odgovoriti: Ne.

 

NE IZGLEDAŠ DEBELO

Rijetko tko nije bio u ovoj situaciji. Njene pripreme za neki izlazak mogu trajati ‘cijelu vječnost’, a onda će u nekom trenutku uslijediti: I, kako izgledam? Izgledam li debelo’ I mi ćemo odgovoriti: Ne. Često znamo dodati i još pokoji kompliment da ‘zataškamo zločin’ svoje ‘lažne’ izjave. Uostalom, ne bi bila rijetkost da u ovim situacijama iskren odgovor ne odvede do rasprave, uvrijeđenosti i upropaštene večeri koja još nije ni počela.

 

NE VOLIM GLEDATI (POLU)GOLE ŽENE

Oskudno odjevene i neodjevene djevojke kod muškaraca bude seksualne nagone i naravno da je to teško ignorirati. ‘Sramota je da naše djevojke/žene to ne mogu prihvatiti, pa zbog toga i lažemo da nikada ne gledamo druge žene, posebice one s manje odjeće“, tvrde neki od anketiranih. Ali, to je za nas samo običan vid zabave, baš kao što je i ženama gledanje sapunica sa seksi muškarcima ili romantičnih scena seksa, iako to neće priznati.

 

PRIČAT ĆEMO KASNIJE

Jedan od najčešćih i najuspješnijih načina da završimo razgovor koji ne želimo voditi. A naravno da nemamo namjeru kasnije povlačiti tu neku, određenu temu.

 

PODSJEĆAŠ ME NA J LO

Jedan od najvećih komplimenata koji možemo dati ženi može biti i najveća laž. Ipak, ova naizgled lijepa gesta može napraviti više štete nego koristi.

 

VOLIM KAKO KUHAŠ

Reći svojoj djevojci ili ženi da je ‘najbolja kuharica na svijetu’, zaista je širokogrudno. Poneke žene ne znaju spremiti ništa više od običnog tosta ako nemaju recept s uputama za pripremu ispred sebe.

 

NE RAZMIŠLJAM O DRUGIM ŽENAMA

Ova laž je izgovorena jer ne želimo povrijediti žene s kojima smo u vezi, zato nemamo izbora nego poreći. Nije to stalno, tek povremeno pa se žene ne bi trebale previše time zamarati i brinuti, pogotovo što je to sve bezazleno.

 

UŽIVAM U DRUŠTVU TVOJE MAJKE

Ponekad je put do njenog srca dobar odnos s njenom obitelji.

 

ŽAO MI JE

 

Bilo da se radi o bijegu iz nezgodne situacije ili nečemu drugom, ove tri male riječi mogu biti vrlo korisne. Treba ih koristiti pažljivo, ali znamo da će to otjerati njen mrk izraz lica i izmamiti joj osmijeh. To je ‘oružje’ koje smo naučili koristiti još kao mali kada bi nas majka kritizirala zbog nečega.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Lexus LF-NX 2014 koncept

Zanimljivi crossover koncept za kojeg se nadamo da će se jednog dana pojaviti i na cestama   „Iako je riječ o konceptu, iz Lexusa tvrde ...