Košulje koje morate imati u svojoj garderobi

0

Vaša garderoba bi trebala pokrivati sve prilike, a kako je košulja jedan od najvažnijih dijelova garderobe u njoj bi se trebale naći ove košulje…

 

kosuljabijela

BIJELA KLASIČNA KOŠULJA

Vjerujemo da uopće nije potrebno objašnjavati zašto bi se bijela košulja trebala naći u vašoj garderobi – bijela košulja ide na doslovno sve – od crnog odijela do jeans hlača, možete je nositi u svim prilikama… Dakle, ovaj modni artikl je apsolutno potreban.

 

kosuljacrna

CRNA KOŠULJA

Baš kao i bijeka, i crna košulja je vaš najbolji prijatelj. Kad se mislite što bi obukli izbor uvijek može pasti na crnu košulju. Jednostavno ne postoji nikakva šansa da ćete pogriješiti s izborom crne košulje. Osim ako je nosite na bijelo odijelo.

 

kosuljaplava

KLASIČNA PLAVA KOŠULJA

Ovaj tip košulje također spada u kategoriju klasike. Kada zamišljate poslovnog čovjeka uvijek ćete ga zamisliti u plavoj košulji. Plava, baš kao i bijela, dozvoljava veliki broj kombinacija, a može se nositi i u formalnim i neformalnim prilikama.

 

kosuljapruge

KOŠULJA NA PRUGE

Jedan od najboljih modnih izuma ikada se može kombinirati sa svim i svačim, te nositi i u formalnim i neformalnim prilikama. A kada je nosite samu ostavlja puno bolji dojam od jednobojnih košulja jer kombinira i kreativnost i eleganciju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments