Konačno – trailer novih Ratova zvijezda!

0

Nešto malo više od godinu dana prije premijere novih Ratova zvijezda predstavljen nam je i novi trailer koji obećava pravi spektakl!

 

„I iako iz trailera nećete saznati puno, opet ćete saznati dovoljno da vas još više napali na novi nastavak najveće filmske sage ikada!“

 

Nešto malo više od godinu dana je ostalo do trenutka koji svaki muškarac s nestrpljenjem iščekuje – premijere sedme epizode Ratova zvijezda! A kako bi čekanje do 18. prosinca bilo podnošljivije, prikazan je prvi trailer (točnije teaser trailer) kojim su nam pokazane prve scene iz Force Awakens! I iako iz trailera nećete saznati puno, opet ćete saznati dovoljno da vas još više napali na novi nastavak najveće filmske sage ikada!

Nakon snimanja prve tri epizode (mislimo na drugu trilogiju snimljenu početkom ovog stoljeća) mnogi su ostali razočarani, pa se stoga od nove trilogije (iako će se sigurno snimati puno više od tri filma jer Disney želi iscjediti franšizu što je više moguće) očekuje jako puno. A da bi se puno moglo i dogoditi znalo se od onog trenutka kada se redateljske palice prihvatio J. J. Abrams, čovjek koji je od propasti spasio Zvjezdane staze i vratio ih tamo gdje im je mjesto. Ako postoji itko tko može napraviti od Ratova zvijezda ono što se od njih i očekuje to je J. J. Abrams! A da će Abrams i biti na visini zadatka pokazao nam je prvi trailer!

Već prvi kadar pustinje oživio je u nama one osjećaje nakon gledanja prvog (odnosno četvrtog) nastavka – Nove nade. Osjećaj se još više pojačao fantastičnim kadrovima Starship troopersa, droida, Millenium Falcona, X-wing fightersa, a pozornost će privući i misteriozni Sith s moćnim plamtećim mačem!

Zna se i da se radnja događa 30 godina nakon radnji iz Povratka jedija, da se okupila stara ekipa predvođena Harrisonom Fordom, Carrie Fisher, a Mark Hamillom, a kako izgleda najava „sedmice“ pogledajte u traileru!

 

https://www.youtube.com/watch?v=OMOVFvcNfvE

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što je to Men’s Physique?

U svijetu bodybuildinga prije par godina pojavila se nova kategorija, koja je strelovitom brzinom počeča dobivati sve više natjecatelja i fanova – Men’s Physique! Ova ...