Kako zavesti najljepše djevojke #1

0

Ana Perduv, trenutno vodeća na našem izboru za najsexy Hrvaticu, dat će vam par korisnih savjeta

 

„Prsa su mi ok, ali obrijane noge, guzice ili što već, nisu mi baš napete“

 

Koja je najveća modna greška koju muškarac može napraviti?

Volim kad muškarci imaju dobar stil odjevanja. Puno je „modnih grešaka“ koje mi padaju na pamet, poput zalizanih frizura, raskopčanih košulja, bijelih hlača, i „Ante Gotovac“ naočala, ali kad bi se morala odlučiti za jednu mislim da bi to bila roza majica. Ne volim vidjeti tipove u rozom.

 

Koliko kozmetike i koje mora koristiti muškarac a što je već previše?

Što se mene tiče sapun je dovoljan. Bezveze mi je kad tip ima više kozmetike od mene.

 

Gdje je granica kada su muškarci i depilacija u pitanju?

Što se tiče uređivanja i depiliranja jako sam konzervativna, mislim da muškarci ne bi trebali imati potrebu za pretjeranim depiliranjem i lickanjem. Prsa su mi ok, ali obrijane noge, guzice ili što već, nisu mi baš napete.

 

Što te najviši privlači na muškarcu?

Dobar ukus, povezujem ga s inteligencijom, i ako primjetim da netko voli dobru muziku, filmove, političare i slično, to je sigurno razlog da nastavim razgovor s njim. Volim pametne, kreativne i duhovite tipove koji se znaju šaliti na svoj račun. Što se tiče fizičkog izgleda, veličina mi je bitna – što je frajer veći i širi to će mi prije upasti u oko i obožavam mekane trbuščiće.

 

Što te najviše odbija na muškarcu?

Pametovanje i filozofiranje. Te dvije stvari su mi općenito mrske, tako da se ne volim naći u društvu s ljudima koji uvijek misle da sve najbolje znaju. Ne volim ni primitivce ili one koji prilaze u klubovima – s tipom koji mi priđe u klubu nikad ne bi izašla.

 

Tko bolje prolazi – gentleman ili afla mužjak?

Definitivno gentleman, jedna od osobina koju je danas teško naći a jako je cijenim.

 

Koji je najbolji kompliment koji si dobila?

Najbolji komplimenti su mi uvijek oni koje dobijem od žena. Oni su iskreniji i puno mi više znaći kada mi žena kaže da dobro izgledam nego muškarac. Ja se vodim za onom „nije bitno što kaže, već tko kaže“.

 

Kako bi se muškarac trebao obući za prvi date?

Onako kako se inače oblači. Volim na muškarcima vidjeti tregere, košulje, šešire, karirane sakoe, majice s natpisima i dobre tenisice.

 

Koje je idealno mjesto za prvi spoj?

Kino je za mene najbolji spoj, obožavam pogledati dobar film, još ako je u dobrom društvu mislim da je to stvarno dobar način za provesti večer.

 

Sex na prvom spoju?

Ne bi se upustila u to, seks povezujem s osjećajima i ne bi se osjećala ugodno u krevetu s nekim koga ne poznajem, ali nemam ništa protiv onih koji vole.

 

Neki savjet za kraj?

Moj savjet je: uvijek slušajte sebe, jer na kraju dana jedino što je bitno je da ste vi zadovoljni s onim što ste napravili.


perduvka

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Seks savjeti porno zvijezda

Želite poboljšati svoj seksualni život, ali ne znate kako to postići ili što promijeniti kako biste još više uživali u seksu? Pročitajte što vam savjetuju ...