Kako zavesti najljepše djevojke #2

0

Najljepša hrvatska pjevačica, Žanamari Lalić, će vam dati par smjernica kako prići sexy djevojkama

 

„Malo mi je previše na muškarcu vidjeti obrijane noge ili okusiti na njegovoj koži kremu za tijelo s okusom. Ne pitajte!“

 

Koja je najveća modna greška koju muškarac može napraviti?

Volim kad su dečki obučeni ležerno, kao da se nisu previše trudili bio njihov stil casual, sportski, rocknroll ili business. Najgore mi je vidjeti upadljive brendove ispisane po odjeći ili dodacima kao što su remen, šal i sl. Ako već imaju nešto ‘brendirano’ ne mora to vrištati s njih sa pola kilometra. Isto tako, ne volim preuske majice popularno nazvane ‘kurtonke’. Kad to vidim, ako me i pita broj telefona, dam mu broj svog prvog gay frenda koji mi padne na pamet. Moje frendove to uvijek razveseli!

 

Koliko kozmetike i koje mora koristiti muškarac a što je već previše?

Volim kad je muškarac čist i kad ima dobar parfem, iako ni to nije prioritet. Mislim da je vrhunac kozmetike koja muškarcu treba dobra krema ili gel za lice, krema za ruke i aftershave. Postoji jedan čudesan gel kojeg sam ‘posudila’ iz Shiseido Men kolekcije (Anti-shine refreshner gel) i koristim ga ljeti kao podlogu za make up, iznad moje uobičajene kreme za lice (Shiseido Bio Performance). Isto tako ne mislim da je neobično da muškarac posudi nešto iz ženske kozmeticke torbice kao što je npr. korektor ukoliko ima ‘izlete’ po licu s vremena na vrijeme. Malo mi je previše na muškarcu vidjeti obrijane noge (osim ako se bavi sportom koji to zahtjeva), ili okusiti na njegovoj koži kremu za tijelo s okusom. Ne pitajte!

 

Gdje je granica kada su muškarci i depilacija u pitanju?

Nemam ništa protiv ‘ljubavnog tepiha’, ali kad se on proteže na leđa onda bi sugerirala dečkima da taj dio depiliraju. Sve ostalo je prihvatljivo i može biti sexy. Jedan me frend pitao što da radi sa dlakama na grudima, savjetovala sam mu da ih ‘trima’ tj. podreže mašinicom ako mu smeta da ih ima jako puno. Nikako da ih brije jer kad počnu rasti onda su opasne ako poželiš njegov zagrljaj.

 

Što te najviši privlači na muškarcu?

Osjećajnost, inteligencija, dubina, dobrota, osviještenost, umjetnička crta, muzikalnost, samouvjerenost, ali i kad su pomalo djeca.

 

Što te najviše odbija na muškarcu?

Arogancija i primitivizam.

 

Tko bolje prolazi – gentleman ili afla mužjak?

Slojevita su oba pojma. Proći će onaj koji ima najbolje od oba, i zna balansirati.

 

Koji je najbolji kompliment koji si dobila?

S tobom sam sretan, osjećam da me razumiješ.

 

Kako bi se muškarac trebao obući za prvi spoj?

Kako sam opisala u prvom pitanju. biti svoj, i dovoljno originalan sam po sebi da se ne treba kititi s brendovima, duginim bojama i dodacima s nečijim inicijalima. Volim muškarca u crnom. Frajer koji dobro izgleda i može isfurati kožne hlače i običnu crnu majicu a da u tome izgleda prirodno i casual mi je ideal!

 

Koje je idealno mjesto za prvi spoj?

S nekim s kim je kemija u zraku mjesto je nebitno.

 

Sex na prvom spoju?

Ako to nije obostrana sudbonosna ljubav na prvi pogled (ona iz filmova), jedini dan kad ćeš ga vidjeti ove godine i ako ne odlazi sutra na drugi kontinent, onda je svakako bolje ići polako, upoznati osobu, uživati u svakoj fazi otkrivanja i upoznavanja, a seks da bude šlag na torti.

 

Neki savjet za kraj?

Proljeće je pravo vrijeme da vjerujete u ljubav. Naučiti voljeti sebe, bitan je temelj za građenje jedne prekrasne strastvene i trajne ljubavne priče.


zanamarilalic

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kako izgleda idealna žena?

Dama iz snova svakoga muškarca uvijek se smije njegovim šalama, nasmiješena je, ima smeđu kosu, velike grudi, dugačke noge, uske bokove, a iznimno je važno ...