Kako zajedno doživjeti orgazam

0

Nemojte samo maštati, s ovim koracima doživite orgazam zajedno

 

STVORITE TRENJE

S obzirom na to da je većini žena potrebno puno više vremena nego muškarcima da dostignu vrhunac, isplanirajte strategiju tijekom predigre kojom ćete je dovesti do ruba orgazma. Bilo kakva vrsta dodira koja uključuje trljanje o njezin klitoris će dodatno potaknuti cirkulaciju krvi u njezinoj V- zoni i još će je više uzbuditi.

 

LICEM U LICE

Poza “licem u lice” kojom postižete kontakt očiju pomoći će vam da dostignete zajednički vrhunac, jer ćete tako oboje pokazivati neverbalne signale pomoću kojih ćete znati koliko je tko od vas blizu vrhunca. Plus, to dodatno učvršćuje vašu intimnost.

 

BUDITE NA VISINI ZADATKA

Razne poze gdje je žena na vrhu, kao na primjer “kaubojka“, sigurna su karta za postizanje istovremenog orgazma. Na taj način možete raditi spore pokrete koji će stimulirati njezinu G-točku i ubrzati orgazam.

 

CRVENO, PA ZELENO SVIJETLO

Ako osjećate da ste blizu vrhunca, a ona nije, zaustavite se i provedite par minuta radeći nešto drugo: ljubite se, razmijenite seksi masažu, uživajte u uzajamnom oralnom seksu, prljavom razgovoru dok se dodirujete ili joj milujte grudi. Kad se primirite, nastavite odnos. Samo se potrudite “pritisnuti pauzu” prije nego što bude prekasno.

 

Izvor teksta: vecernji.hr

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments