Kako upoznati njene roditelje?

0

Došao je i taj trenutak kojeg se svi bojimo – vrijeme je za upoznavanje njenih roditelja, stoga vam donosimo par savjeta koji vam mogu pomoći

 

„Prekratki odgovori, kao i predugi s kojima ćete samo zbuniti njene roditelje, će ostaviti dojam da nešto skrivate“

 

OBUCITE SE PRIGODNO

Svatko se voli obući da se osjeća ugodno i da bude ono što jest, međutim ovo je prilika kada trebate gledati u budućnost. Ukoliko vam je važno da vas roditelji vaše djevojke prihvate promislite što ćete obući – majice s mrtvačkim glavama, rasparane hlače i raspadnute tenisice sigurno nisu prava kombinacija za odlazak na upoznavanje njenih roditelja. Nije dobra ni čista suprotnost, odjelo će ostaviti dojam prevelike ozbiljnosti, čovjeka kojemu su karijera i posao važniji od svega. Zato izaberite sredinu – obucite se pristojno i uredno. Važno je i da ste uredne frizure, da ste svježe obrijani ili da vam je brada, ukoliko je imate, uredna.

 

PREDSTAVITE SE NA PRAVI NAČIN

Iako im je njihva kćer već pričala o vama, pitanja o tome tko ste, što ste i gdje radite nećete izbjeći. Budite spremni i, pogotovo kada vas pitaju o vašem poslu, odgovarajte jezgrovito. Prekratki odgovori, kao i predugi s kojima ćete samo zbuniti njene roditelje, će ostaviti dojam da nešto skrivate. Ukoliko vas pitaju o vašim planovima za budućnost nemojte se zanositi i zaletati pričama kako ćete za par godina osvojiti svijet. I niti u kojem slučaju nemojte reći da imate band s kojim ćete osvojiti pozornice širom svijeta.

 

USKLADITE PRIČE

Prije upoznavanja njenih roditelja obavezno uskladite svoje priče. Ukoliko je ona, kako bi svoje roditelje impresionirala vama, dodala par stvarčica o vama važno je da to znate. Tkođer, ukoliko ste se upoznali na neki način na koji niste baš ponosni (npr. na nekoj pijanki u parku) smislite nešto što će njene roditelje zadovoljiti. Važno je da zajedno sa svojom ljepšom polovicom osmislite pravu strategiju. Također, bilo bi dobro da vas vaša djevojka upozori na eventualne teme na koje su njeni roditelji osjetljivi.

 

PRIPAZITE NA PONAŠANJE

Da se trebate pristojno predstaviti i pružiti ruku pri upoznavanju ne trebamo, nadamo se, posebno upozoravati. Bilo bi dobro kada bi sa sobom ponjeli kakav mali poklon, ponavljamo – mali. Ukoliko njene roditelje zatrpate poklonima oni će to shvatiti kao kupovanje njihove ljubavi i prijateljstva, stoga ponesite buket cvijeća za majku i bocu pića i već ćete na saldu imati jedan plus.

Ukoliko inače volite popiti čašicu više, ili se volite bujicom uvreda iskaliti na nekome, budite posebno oprezni. Na prvom upoznavanju njenih roditelja ne trebate biti kao u crkvi, ali definitivno pazite da umjereno pijete i, pogotovo, da ne psujete majku bilo kome – čak niti ako zajedno s njenim ocem gledate utakmicu.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

BMW M4 GTS postao stvarnost

Koncept je predstavljen ovog ljeta u Pebble Beachu, a sad je BMW i službeno lansirao M4 GTS uoči salona u Tokiju.  Snagu daje 3.0 V6 ...