Kako se suočiti s nevjernom djevojkom

0

Otkrili ste da vam djevojka nije bila vjerna? Umjesto burne reakcije promislite dobro što ćete i kako napraviti!

 

„Ukoliko vam i dalje ne pristaje sama priznati, vrijeme je da je suočite sa stvarnosti – vi znate“

 

1. Postavite si pitanje – možete li joj oprostiti? Na prvu je odgovor uvijek – ne. Ali, i sami ste se sigurno ponekad našli u situaciji u kojoj ste željeli drugu priliku (bilo to veza ili posao). Stoga razmislite i promislite, hoće li se što promijeniti ukoliko joj ovaj put oprostite. Jeste li možda vi krivi što vas je prevarila? Jeste li joj davali dovoljno pažnje i podrške?

2. Pripremite se. U razgovor morate ući hladne glave i ne dopustite da uđete u raspravu dok su vam živci pokidani jer se iz takve situacije (koliko god vi bili u pravu) ne može roditi ništa dobro. Stoga dobro promislite o svemu, odlučite želite li dalje ili želite prekid, i spremni s argumentima dočekajte raspravu.

3. Natjerajte je da sama prizna. Kako ćete saznati jeste li sami krivi? Počnite razgovor bez otkrivanja karata, i nemojte joj odmah reći da ste saznali za provjeru. Umjesto toga budite obazrivi i kroz priču saznajte je li i koliko zadovoljna vezom ,možete li što napraviti da se stvari promijene i slično. Ukoliko je djevojka koja zaslužuje drugu priliku vaša zainteresiranost i briga će je slomiti i priznat će vam nevjeru. Ovo je djevojka koja zaslužuje drugu priliku, ukoliko joj je, naravno, želite dati.

4. Konfrontacija. Ukoliko vam i dalje ne pristaje sama priznati, vrijeme je da je suočite sa stvarnosti – vi znate. Učinite to na smiren način, bez podizanja glasa i vrijeđanja. Otrpite malo i poslušajte što sve ima reći u svoju obranu. Ukoliko se ona postavi agresivno prema vama, definitivno je vrijeme da istog trenutka prekinete vezu. Sami procijenite je li ono što je rekla u svoju obranu dovoljno za oprost ili ne, ali ukoliko vidite da joj ne možete vjerovati jednostavno zaključite stvar, koliko god ona (eventualno) molila za drugu priliku.

5. Postavite pravila. Ukoliko ste joj odlučili dati drugu priliku morate biti čvrsti i postaviti striktna pravila, kao i jasno joj dati do znanja da treće prilike neće biti. Ne trebate joj braniti druženja, izalske bez vas jer ona nije vaše vlasništvo, ali morate biti jasni i čvrsti u onome što očekujete od nje. Ukoliko osjeti da ste previše mekani i da ne mislite ono što govorite, ista situacija bi vam se mogla ponoviti. A taj put je krivnja na vama.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Marine Diver Monaco Limited Edition

Ulysse Nardin nam donosi posebno izdanje Marine Divera posvećeno Yacht Showu u Monaku   „Dizajn sata je inspiriran morskim svijetom pa je tako Monaco LE ...