Kako se odijevati kao pravi muškarac?

0

Ušli ste u 30-te i vrijeme je da počnete izgledati kao pravi muškarac. Evo kako to i postići!

 

„Svi izgledaju bolje u odijelima, to je jednostavno činjenica, stoga si kupite barem jedno dobro odijelo“

 

Odijevati se kao muškarac je lako – dovoljno je na sebe nabaciti prvo što dođe pod ruku. Ali, odijevati se kao pravi muškarac je puno teže! Morate ostaviti dojam da znate što radite, ali ne smije ispasti da se trudite previše. Zapamtite, djevojke ne vole muškarce koji na svoj izgled troše više vremena nego one.

 

ODIJENITE SE CASUAL, ALI NE NEUREDNO

Najbolji primjer casual odijevanja je Enrique Iglesias. Da, znamo da nije netko tko je prava muškarčina, ali to definitivno nije zbog stila odijevanja. Enrique nosi čak i baseball kapu, ali sva njegova odjeća je casual, i uredna. Dakle, zaboravite bermude, zaboravite majice sa slikom vašeg omiljenog benda, zaboravite sve što po sebi ima mrlje i rupe. I najvažnije, tenisice moraju biti čiste! Koliko god se potrudili oko majice i hlača, ukoliko su tenisice prljave baš sve pada u vodu.

 

NABACITE SUNČANE NAOČALE

Ništa ne pridonosi cool izgledu više od odličnih sunčanih naočala. Marka toliko nije važna, sve dok ih ne kupujete na nekom od sajmova. Također, nikada ne dopustite da vam prvi čimbenik u kupnji bude trenutni trend. Izuzetno je važno da izaberete naočale koje pristaju vašem licu, a ne da vam prva pomisao bude „hoću nešto in“. Osnovno je pravilo da kupite naočale suprotnog oblika od oblika vaše glave, a ako vam se ne da puno isprobavati uvijek možete kupiti neke poput Ray-ban Aviatora, koje stoje baš svima.

 

DODAJTE DOBAR NAKIT

Ukoliko želite ostaviti dojam ozbiljnog muškarca, dobar sat je must. Opet, nemojte patiti od marki i misliti da će Rolex od vas napraviti muškarčinu, ali izbjegavajte digitalne satove, kao i satove u šarenim bojama. Dobar nakit također itekako pomaže kod izgleda ozbiljnog muškarca. Ali kod nakita vrijedi pravilo – manje je više! Dakle, izbjegavajte veliko prstenje (pogotovo pečatnjake), ni slučajno da vam nije palo na pamet stavljati debele lance oko vrata (pogotovo da se vide), a ukoliko nosite naušnice izaberite neke diskretne.

 

ODIJELO ČINI ČOVJEKA

Naravno, odijelo (mislimo općenito na odjeću) ne čini od vas pravog čovjeka, ali dobro odijelo će vas vizualno sigurno pretvoriti u pravog čovjeka. Svi izgledaju bolje u odijelima, to je jednostavno činjenica, stoga si kupite barem jedno dobro odijelo. Ukoliko odlučite kupiti više, svjetlija odijela birajte za ljetne mjesece, dok tamnija prolaze u svako vrijeme. Ukoliko ne želite izgledati previše obziljno, jednostavno nemojte staviti kravatu, i još uvijek ćete izgledati izuzetno dobro!

 

INVESTIRAJTE U KVALITETU

Veća cijena ne znači i bolju kvalitetu, ali postoji dovoljno brendova koji su poznati po kvaliteti. Uvijek dobro dođu i prijašnja iskustva, i ukoliko ste bili zadovoljni s nekoliko artikala jednog brenda, zašto ne nastaviti? Naravno, ne govorimo da se trebate orjentirati samo na jedan brend, a neke osnovne stvari bi trebali imati od kvalitetnih proizvođača. To se posebno odnosi na sakoe, hlače i cipele.

 

IMAJTE PREPOZNATLJIV IZGLED

Marc Anthony je poznat po tome što uvijek nosi svoje košulje otkopčane na vrhu. Slamatelj ženskih srdaca William Levy, s druge strane, uvijek bira neutralne boje. Nađite stoga neki svoj omiljeni i prepoznatljivi izgled i držite se toga. Prepoznatljivost nije dosadna – još uvijek imate toliki izbor boja, komada odjeće i slično. Prepoznatljivi izgled, također, ne znači da ste nemaštoviti, već znači da znate što želite i u čemu izgledate dobro. A djevojke misle da je to seksi!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Sex ispovijedi 6: Mlada lolita

Pričica mlade studentice koja ne može bez iskusnijih ljubavnika   U Dubrovnik sam došla prije dvije godine kada sam upisala fakultet. Dolazim iz Splita, ali ...