Kako ostvariti bolju potenciju

0

Govori se da za svaki problem postoji rješenje, tako se i potencija može poboljšati

 

„Redovnim vježbanjem poboljšat ćete cirkulaciju tijelom a to u konačnici znači i bolju potenciju te čvršću erekciju.“

 

Nakon što smo ustvrdili koliko su Hrvati PROSJEČNO OBDARENI vrijeme je da se pozabavimo jednom drugom stvari – potencijom. Kako da vaš penis bude tvrđi, te da na taj način izgleda i pružao osjećaj većeg. Imajte na umu da ovim savjetima nećete riješiti eventualni problem impotencije već samo možete poboljšati postojeće stanje.

Kako godine prolaze normalno je da čovjek gubi snagu u donjim dijelovima zbog čega muškrci gube potenciju. Međutim, kako za svaki problem postoji rješenje tako će vam i ovih par savjeta pomoći u poboljšanju potencije.

 

VJEŽBAJTE

Tijelo je kao i stroj – treba ga održavati, a tijelo se održava redovnim vježbanjem. Problemi s gubitkom potencije nastaje zbog loše cirkulacije jer erekciju i dobijate zbog protoka krvi u donje dijelove. Redovnim vježbanjem poboljšat ćete cirkulaciju tijelom a to u konačnici znači i bolju potenciju te čvršću erekciju.

 

PAZITE ŠTO JEDETE

Konzumirjte sviježe voće i povrće, ribu i soju a smanjite unos masnoća. Na ovaj način ćete se općenito bolje osjećati a manje masti u vašim venama znači bolju prokrvljenost čime se vraćamo na dio poviše.

 

UZIMAJTE VITAMINE

Potencija ovisi o općenitom osjećaju i stanju tijela a najbolji način da se osjećate zdravo i da vaše tijelo bude u odličnom stanju jest da svakodnevnu prehranu dodatno obogatite B12 vitaminom. Ove vitamine u tabletama možete naći u svakoj apoteci pa čak i supermarketu.

Give Up Alcohol, Tobacco & Drugs

 

OSTAVITE SE ALKOHOLA, DROGA I PUŠENJA

Nije tajna da su alkohol i droge štetne, međutim manje je poznato da pušenje utječe na potenciju stoga se odmah ostavite cigara. Kada dim uđe u tijelo kapilari i vene se skupljaju čime prokrvljenost u tijelu postaje lošija. Istraživanja su pokazala da pušači imaju više problema s erekcijom nego nepušači.

 

MASIRAJTE SE

Ne, ne govorimo vam da masturbirate češće, to ovisi o vama samima. Svakodnevna lagana masaža penisa i područja oko njega poboljšava cirkulaciju te pojačava vašu seksualnu energiju.

 

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Mitovi o preuranjenoj ejakulaciji

Jedan od najvećih problem s kojima se muškarac može susresti jest preuranjena ejakulacija   „Kvalitetnog seksa nema bez da oba partnera uživaju, a mislite li ...