Kako ostvariti bolju erekciju?

0

Držite se ovih osam savjeta kako bi imali jaču i bolju erekciju uz pomoć koje ćete biti vladar vašeg kreveta

 

ODRŽAVAJTE KONDICIJU

Koliko puta ste na kraju dana jednostavno pali u krevet od umora, bez iti malo zainteresiranosti za seks? Snaga i još više kondicija su itekako važni za kvalitetne seksualne odnose, stoga poradite na istom. Već će nekoliko sklekova i čučnjeva dnevno pomoći, a još bolje rezultate ćete ostvariti budete li redovno išli u teretanu. Bolja kondicija i snaga znače jaču erekciju i dužu izvedbu, odnosno veći osmjeh na licu vaše pratnerice.

 

HRANITE SE PRAVILNO

Osim što vaša izvedba u krevetu neće biti na nivou ako ste netom prije obilno jeli, nezdrava prehrana će sigurno ostaviti posljedice i na vašu erekciju u nekoj daljoj budućnosti. Masna hrana začepljuje vaše krve sudove, a kako erekcija ovisi o prokrvljenosti, tako će ona biti slabija i teže ostvariva ukoliko su vam krve žile začepljene mašću. Ukoliko već ne želite paziti na prehranu jer vas veći trbuh ne smeta, počnite radi vaše izvedbe u krevetu.

 

ČUVAJTE SE TABLETA

Današnja moderna vremena donose i moderne bolesti poput napadaja panike, depresije, anksioznosti i slično. A za sve te bolesti, ili bolje rečeno stanja, doktori bez ikakve zadrške propisuju tablete, pa je danas Normabel najprodavaniji lijek. Nažalost, sve te tablete djeluju kao relaksatori, a njihovo opuštajuće djelovanje je ubojica za erekciju. Stoga, bolje je da izbjegavate takve lijekove.

 

NE PRETJERUJTE S ALKOHOLOM I CIGARETAMA

Pušenje cigareta dovodi do loše cirkulacije, a loša cirklulacija znači slabu erekciju koju nećete moći niti održati. Alkohol ubija volju za životom vašeg penisa, a može dovesti i do upale prostate. Pretjerivanje u jednom i drugom znači apsolutnu propast u krevetu. Stoga, drugi put kad se u subotu večer počnete napijati, a kraj vas zgodna djevojka, promislite je li bolje ostati trijezan.

 

NE PRETJERUJTE S MASTURBACIJOM

Kada smo bili mlađi, mogli smo bez problema više puta dnevno, ali kako godine idu tako se i broj „izvedbi“ smanjuje. Stoga, kako bi kada je najpotrebnije bili na vrhuncu zadatka izbjegavajte pretjerano masturbiranje. Naravno da ne trebate u potpunosti prestati, jer masturbacija ima svoje pozitivne učinke, ali nemojte ni pretjerivati.

 

BUDITE SMIRENI

Stres itekako utječe na erekciju, pa se prilično često događa da potpuno zdravi muškarci imaju problema s erekcijom jer su izloženi preveliko stresu. Zaboravite na posao, zaboravite za sve neprilike, i opustite se uz svoju partnericu. Svi trebamo ispušni ventil kojim ćemo izbaciti sav stres iz sebe – zašto taj ispušni ventil ne bi bio seks?

 

SMANJITE OSJETLJIVOST

Jača erekcija ne znači i kraću izdržljivost, ali ako imate problema s izdržljivošću poslužite se nekim trikovima. Prije svega dobra je ideja staviti prezervativ (što bi i onako trebali raditi radi sigurnosti, osim ako ste sa stalnom partnericom i želite dijete) jer na taj način smanjujete osjetljivost. Pomažu i tehnike disanja, a zaboravite na razmišljanje o nečemu drugo (kao što neki sugeriraju) jer ćete na taj način ujedno oslabiti i erekciju.

 

ISPROBAJTE POMAGALA

Zaboravite na različite pumpe koje „jamče“ povećanje i do pet centimetara! Takve naprave su prilično opasne a i ne pomažu oko erekcije. Ali, može vam pomoći penis prsten. Prsteni djeluju kao kada napušete balon pa ga na dnu podvežete kako ne bi izlazio zrak. Tako je zadaća prstena zadržati svu krv u vašem penisu kako bi vaša erekcija bila čelična i potrajala sve do orgazma.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Arnold Schwarzenegger

Najveća akcijska zvijezda svih vremena se konačno vraća na filmsko platno!     Kada se spomene riječ akcijski film, prva asocijacija je uvijek Arnold Schwarzenegger. ...