Kako odlično izgledati u crnom

0

Crna je boja koja na muškarcu može izgledati odlično, ali samo ako se look savršeno isplanira

 

„Kožnu jaknu obući na bilo što, ali u kombinaciji s ostalim crnim odjevnim predmetima koje ste nabacili na sebe djeluje najsavršenije“

 

Iako je crna mnogim muškarcima omiljena boja, imamo sjećaj da veći nas oblači crno (i to odijelo) samo u formalnim situacijama. Iznimka su jedino oni malo popunjeniji koji crno oblače u nadi da će izgledati mršavije. Također, crna boja se izbjegava ljeti kada smo mišljenja da bi u njoj mogli izgoriti. Ipak, crna odjeća se može nositi tijekom cijele godine, u svim prilikama i još pri tom u njoj možete izgledati izvrsno! A da bi znali kako ćete to uspjeti pročitajte ostatak teksta!

 

NOSITE RAZLIČITE MATERIJALE

Ukoliko ćete se cijeli odjenuti u crnu boju izuzetno je važno da vam svaki artikl bude drugog materijala. Npr. obucite crne jeans hlače i crnu poliester majicu, ili kakvu košulju. Preko toga možete još navući i kakav crni sako. Zašto je važno da budu različiti materijali? Iz jednostavnog razloga jer ćete u suprotnom izgledati kao da ste obojani boom, ili da ste se obmotali jednobojnom zavjesom.

 

CRNA KOŽNA JAKNA

Koliko puta ste čuli djevojku kako govori da obožava crne kratke minice? E pa, što je njima ta minica, to je nama muškarcima crna kožna jakna! Možete je obući na bilo što, ali u kombinaciji s ostalim crnim odjevnim predmetima koje ste nabacili na sebe djeluje najsavršenije. Bolje nego bilo kakav sako!

 

ODJEVANJE PREMA GODIŠNJEM DOBU

Odlučili ste da je crno vaša boja, ali morate pripaziti na to što oblačite na sebe. Pamučne majice i odjeću od lana čuvajte za ljeto, dok vunene majice i hoodyje oblačite u hladnijim vremenima. Iako bi ovo svima trebalo biti jasno, neki još uvijek znaju oblačiti crnu majicu kratkih rukava odmah ispod jakne. Kad smo kod majica, zaboravite crne majice s natpisima omiljenih bendova – to ste već trebali prerasti.

 

PAZITE NA VELIČINU I DODATKE

Crna odjeća zahtjeva odjeću koja savršeno dogovara vašoj građi. Prevelike i preuske majice će izgledati katastrofalno, stoga budite oprezni kada budete kupovali odjeću. Cijeli izgled možete savršeno upotpuniti odgovarajućim satom, remenom i/ili sunčanim naočalama.

 

banerfacebooklike

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Važnost osobnog trenera

Prednosti treniranja s osobnim trenerom, u odnosu na individualne treninge, su velike   „Trener osmišljava  plan rada koji će biti ciljan i induvidualan, prilagođen fizičkom ...