Kako „nositi“ parfem?

1

Kao i odjeću, i parfem treba ispravno nositi – evo i kako

 

1. Nosite ga na pravim mjestima. Možda će vam zvučati nezamislivo, ali parfem uopće ne morate nanositi na kožu – pogotovo ako imate osjetljivu kožu. Umjesto toga nanesite je na strateška mjesta na odjeći. Npr. nanesite ne na rubove jakne, tako kada je budete oblačili svi oko vas će ostati zapahnuti fenomenalnim mirisom koji će ih oboriti s nogu.

2. Nanesite ga u idealnoj količini. Ukoliko ga nanesete u premalim količinama neće se ni osjetiti, ali ukoliko ga nanesete previše doslovno ćete nestati u njemu, a jaki miris nikoga neće oduševiti. Kao i obično, rješenje je u eksperimentiranju. Kada otkrijete koja vam je idealna količina držite je se!

3. Eksperimentirajte. Ne samo u količinama, dok ne pogodite ideal, nego i u samim parfemima. Nemojte se cijeli život držati jednog te istog jer ćete brzo postati poznati kao onaj s tim i tim parfemom.

4. Parfem bi trebao biti svakodnevica. Nemojte ga nanositi samo kada izlazite na važne spojeve ili sastanke, neka vam nošenje parfema postane svakodnevica i jutarnja rutina. Najbolje je parfem, ukoliko ga nanosite na kožu, nanositi nakon jutarnjeg tuširanja, kada je koža još uvijek topla, jer će se parfem tada najbolje stopiti.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

1 comment

  1. Dobronamjerna 1 lipnja, 2016 at 09:49 Odgovori

    Samo da znate, ovaj vas post kopiraju Economic parfemi Croatia. Cijeli Vas tek su su objavili na svome blogu.
    Sramota

Post a new comment

Joanna Krupa

Poljski model za donje rublje sve se više okreće reality showovima     Supermodeli zarađuju milijune dolara, ali će ipak većina muškaraca reći da nisu ...