Kako nositi dolčevitu kao pravi muškarac?

0

Dolčevite, ili „majice uz vrat“, su kao valovi – jedan trenutak su gore, idući dole. Ovaj modni artikl je doživio više uspona i padova nego bilo koji drugi, a izgleda da će u ovim hladnijim mjesecima ponovo biti „in“. Međutim, ni dolčevitu nije dovoljno samo odjenuti, već ju treba znati nositi sa stilom – kao pravi muškarac. A evo i kako…

Dio slojevitog odijevanja. O pravilnom slojevitom odijevanju već smo pisali, ali ako ste preskočili spomenimo osnovnu stvar – pravilno slojevito odijevanje se izvodi tako da se ide od tanjeg prema debljem, što znači da tanka majica mora biti na vama, a zadnje što ćete obući treba biti deblji kaput ili jakna. A zašto ne bi slojevito odijevanje počeli s tankom dolčevitom? Ove jeseni i zime baš će tako nešto biti hit.

Odbacite kravatu. Spremate se za posao ili neki svečani događaj i već pripremate odijelo-bijela košulja-kravata kombinaciju? Zašto umjesto toga ne bi napravili nešto drugo i košulju i kravatu zamijenili kvalitetnom dolčevitom koja će ići fenomenalno uz odijelo? Ostavit ćete dojam muškarca sa stilom a ujedno ćete biti primijećeni u pravom moru jednoličnih kombinacija.

Ostavite kravatu. Ukoliko ste od muškaraca koji vole eksperimentirati i biti predvodnik novih stilova zašto ne bi isprobali nešto novo, nešto što se tek pojavilo u GQ magazinu? Obucite dolčevitu, na nju košulju s kravatom i na to odijelo! Zvuči vam previše? Možda, ali ako želite pratiti trendove… Samo pazite da na ovakve kombinacije najbolje idu odijela na pruge.

Kombinirajte s polo majicom. Sjećate li se vremena kada ste kao teenager nosili majice kratkih rukava preko one dugih rukava. Ukoliko ste u međuvremenu odrasli i majice s printom zamijenili polo majicama, a još vam nedostaju ona stara vesela vremena, evo odlične vijesti za vas – jedan od najnovijih trendova je nošenje polo majice preko dolčevite!

Džemperi dolčevite. Zašto bi nosili dolčevite ispod odjeće kad ih možete nositi kao glavni odjevni predmet? U ovom slučaju tanke dolčevite ne dolaze u obzir, već deblje – džemperi dolčevite koje će vas grijati i fantastično izgledati. Ukoliko se pitate kako bi to trebalo izgledati dovoljno vam je pogledati slike Davida Beckhama. Kad netko zna – zna.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što ako ona ne voli doggy?

Muškarci obožavaju doggy pozu. Ali što ako njoj ta poza ne pruža savršen užitak?      „Dobra stvar je što može kontrolirati dubinu penetracije – ...