Kako napraviti idealnu mušku punđu?

0

Tko bi rekao da će muškarci jednog dana htjeti nositi punđu i da će se smatrati nečim muževnim? Ali, kada je muška punđa nešto što preferiraju pravi muškarci poput Chrisa Hemswortha, Leonarda Di Capria, Brada Pitta ili Jake Gyllenhaala tada je želimo i mi! Muška punđa može izgledati savršeno, i izuzetno muževno, ako se nosi sa stilom, a pogotovo u kombinaciji s bradom.

Kako napraviti idealnu mušku punđu? Iako je zadatak jednostavan, ipak trebate paziti na detalje koje će u konačnici praviti veće razlike. Uhvatite kosu i formirajte rep tako da pokupite sve dlake s vrata jer najgore što vam se može dogoditi jest da vam neke dlake strše prema gore i unište cjelokupni dojam. Pazite da rep, koji će kasnije postati punđa, bude na pravoj visini – ne smije biti niti previsoko niti prenisko. Sredina je stoga idealna visina, a ujedno pazite i da kosu i na tjemenu kao i stranama previše ne utegnete, ali ne smijete ostaviti niti labavo kako bi dlake dobile previše slobode.

Red je i da napravite punđu. Omotajte gumicu za kosu, idealno boje kose kako bi bila što manje vidljiva, dva puta oko repa, a treći put kroz nju provucite i vrh repa kako bi se stvorila punđa. I to je to!

Pazite samo da kosu dva puta tjedno perete kako ne bi bila masna, razmislite o puštanju brade, obucite omiljenu kombinaciju odjeće (odijela se tako savršeno uklapaju u ovu kombinaciju) i primijetit ćete kako vas djevojke gledaju s većim zanimanjem nego prije!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments