Kategorije
Moda

Kako kombinirati bež sako i jeans hlače

Proljeće je idealno vrijeme za svjetlije tonove, a jedna od najsavršenijih odjevnih predmeta za proljetno razdoblje je bež sako! Savršenstvo bež sakoa je u tome što se može ne samo kombinirati s gotovo svačim, već što se može nositi i u formalnim i neformalnim prilikama. Stoga, ukoliko još niste investirali u bež sako, napravite to ovog proljeća jer će vam se pokazati jednom od najboljih investicija u posljednje vrijeme.

Posebnost svjetlijih boja, tako i bež sakoa, je u tome što se odlično uklapaju s tamnijim tonovima, stoga je idealna kombinacija ovog proljeća – bež sako i tamne jeans hlače. Možda vam ova kombinacija i ne izgleda dobra za poslovne prilike, zbog jeansa, ključ upsjeha ćete pronaći u izboru jeans hlača. U ovom slučaju sako sparite s tamnim jeansom, ne crnim, i iznenadit ćete se koliko ćete profinjeno, čak i luksuzno izgledati. Pazite sam od ne izabirete hlače od ispranog jeansa ili od svijetlog jeansa – tamni jeans, ali ne crni, je put kojim želite ići. Također, jako je važno da kroj vaših hlača odgovara vašoj građi.

Kada već spominjemo kroj, obratite pažnji u na kroj vašeg sakoa. Ovog proljeća u modi su strukirani sakoi, ali ukoliko imate pokoji kilogram viška, ovakva kroj sakoa bi trebali izbjegavati. Odličan izgled izvući ćete s bilo kojim tonom bež boje, od svjetlijeg do tamnijeg, pa čak i do „camel“ boje.

Ukoliko izaberete kombinaciju bež sakoa i jeans hlača možete se igrati s ostalim detaljima, poput košulje i kravate, ukoliko želite dodatno pojačati dojam. Bijela košulja je savršena za ovakve kombinacije, ali mogu proći i svjetlije nijanse plave boje. Košulje u tamnijim tonovima u ovom slučaju izbjegavajte.

Ukoliko želite, izgled možete upotpuniti i odgovarajućom kravatom, a sa dobrim satom nikada nećete pogriješiti!

Autor Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *