Kako joj stimulirati stidne usne?

0

Zašto za promjenu idući put u prvi plan ne bi stavili njezine stidne usne?

 

Vjerujemo da ne postoji muškarac koji ne zna gdje se nalaze unutarnje i vanjske stidne usne, odnosno kako ih često zovemo velike i male (što je u biti pogrešno jer su one koje mi zovemo malim veće od onih koje zovemo velikima), ali ćemo ipak za uvod napisati par riječi o anatomiji. Vanjske usne imaju zadatak služiti kao vrata, tj. štite ženine organe koji se tu nalaze, dok se unutarnje nalaze (kako im i ime govori) unutar vanjskih a zadatak im je vlaženje genitalnog predjela čime ga štite od infekcija.

Ali, stidne usne mogu imati veliku funkciju i u seksu, tj. pravilnom stimulacijom kod partnerice možete povećati njezin užitak u seksu – možete ih sisati, možete ih i masirati, a na oba načina ćete probuditi cirkulaciju krvi – a veća prokrvljenost baš kao i u slučaju penisa, znači veći užitak.

Za stimuliranje stidnih usana postoje dvije tehnike. Prva je tehnika minimalnog prodiranja penisa, a izvodi se tako da je partnerica na vama pri čemu pomiče glavić vašeg penisa van i unutra među njezine stidne usne, ali tako da joj se sune kod svakog prodiranja lagano zategnu.

Druga tehnika je slična prvoj osim što penetracija ide dublje, tj. penetracija ide dalje od samog zatezanja stidnih usana, a može se kombinirati i sa potpunim izvlačenjem penisa.

Zapamtite samo da stidne usne nisu od presudnog značenja za postizanje orgazama, ali njihovo stimuliranje može seks učiniti itekako intezivnijim!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Leonardo DiCaprio

Radio je sa svim najvećim redateljima, ostvarivao nezapamćene uloge a žene širom svijeta, pogotovo manekenke, lude za njim     Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Blake ...