Kako joj reći „volim te“?

0

Nekada je izgovoriti te dvije riječi tako teško, a evo kako ih izgovoriti da ostave efekt kakav želite

 

„Za ovakve stvari je ipak potrebna malo intimnija atmosfera, stoga se potrudite da to bude mjesto u kojem neće biti stotine nepoznatih ljudi, već ćete (barem u vašim mislima) postojati samo vas dvoje“

 

MISLITE TO ŠTO GOVORITE

Prvo i osnovno – morate misliti to što govorite! Te dvije riječi koje ćete izreći moraju biti točno ono što osjećate. Riječi „volim te“ su postale automatske i govor ih svatko doslovno u svakoj situaciji. Nažalost, to znači da te riječi više nemaju težinu koju bi trebale imati. Međutim, ukoliko ih rečete prvi put, i to baš onako da ona osjeti da ih stvarno i mislite – imat će itekako jak efekt na nju! Ali ponavljamo – samo ako ih stvarno i mislite.

 

PRAVO MJESTO

Izuzetno važna stavka – gdje izgovoriti te dvije magične riječi. Morate priznati da supermarket, natrpani tramvaj ili nogometna utakmica i nisu baš mjesta na kojima djevojka želi prvi put čuti kako riječi „volim te“ izlaze iz vaših usta. Za ovakve stvari je ipak potrebna malo intimnija atmosfera, stoga se potrudite da to bude mjesto u kojem neće biti stotine nepoznatih ljudi, već ćete (barem u vašim mislima) postojati samo vas dvoje. Naravno da je poželjno da bude neko romantično mjesto.

 

PRAVO VRIJEME

Tajming je također jako važan. Ukoliko raspravljate o rusko-ukrajinskoj krizi, holokaustu ili napadima islamista, sigurno vaše iznenadne riječi neće imati efekt kakav bi htjeli. Ali, ukoliko je atmosfera intimna, vi gugućete jedno drugome, vaše „volim te“ će itekako biti pun pogodak! Stoga pričekajte pravi trenutak i tada ih ispalite!

 

JEDNOSTAVNO IH RECITE

Znamo da je nekada tako teško reći ih jer uvijek postoji strah od njezine reakcije koja ponekad može biti drukčija nego što smo zamišljali. Alkohol prije date sigurno neće pomoći, ne postoji jednostavan recept osim da riječi jednostavno izgovorite. Ipak ste muškarac, a muškarci trebaju biti hrabri. Čak i ako vam se dogodi da ne reagira kako želite – barem ćete na vrijeme saznati da ona nije za vas!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments