Kako je oduševiti na prvom spoju?

0

Izuzetno je važno da se na prvom spoju pokažete u najboljem svijetlu, a to ćete napraviti tako da ostvarite sve ono što one očekuju

 

„Žene se za prvi spoj posebno pripremaju, i provedu prilično vremena kako bi izgledale što bolje. Stoga će sigurno biti sretna ako primijetite njezinu ljepotu, ako joj date kompliment za izgled“

 

1. POKAŽITE JOJ PAŽNJU OD SAMOG POČETKA

Ukoliko se na vratima pojavite s ružom i osmijehom sigurno ćete izmamiti topli osmijeh. Međutim, zašto se držati klišea? Budite kreativniji, i osmijeh na njezinom licu će biti još veći. Saznajte što više možete o njoj i stvarima koje voli te to iskoristite za ugodno iznenađenje. Npr. ukoliko znate da voli ljubičastu boju poklonite joj ljubičasti cvijet. Ili je u automobilu dočekajte s glazbom njezinog omiljenog izvođača. Bit će oduševljena ne samo vašim trudom, nego i činjenicom da ste dok ste pripremali iznenađenje mislili na nju.

 

2. DAJTE JOJ KOMPLIMENT

Ovo je osnovna stvar koju ne smijete zaboraviti, ali vaše komplimentiranje mora biti iskreno. Žene se za prvi spoj posebno pripremaju, i provedu prilično vremena kako bi izgledale što bolje. Stoga će sigurno biti sretna ako primijetite njezinu ljepotu, ako joj date kompliment za izgled. Bilo da je riječ o frizuri, haljini koja ističe njezinu atraktivnost, ili sveukupno – nikako ne smijete zaboraviti primijetiti kako zanosno izgleda.

 

3. BUDITE PRISTOJNI

Možda vam se tako u nekim trenucima ne čini, ali svaki vaš pokret se proučava i analizira jer djevojke prvi spoj iskoriste da bi vas proanalizirale. Detalji su stoga oni koji čine razliku pa veliku pozornost obratite pristojnosti. Potrudite se biti gentleman i otvoriti joj vrata, ali još važnije je da obratite pozornost na one elementarne stvari poput toga da ne govorite glasno, ne tipkate po mobitelu cijelo vrijeme, te da žvačete zatvorenih usta trudeći se ne govoriti dok vam je hrana u ustima.

 

4. POKAŽITE INTERES

Da vas zanima jasno je samim tim što ste je pozvali na spoj, ali važno je da na spoju pokažete interes za njezinu priču i njezin život, a ne samo da joj zurite u dekolte. Svaka djevojka će pokazati interes i za vas, ali izbjegavajte duge priče o sebi i o vašim uspjesima, jer zadnje što djevojke žele slušati jest kako vozite skupocjeni automobil koji vrlo vjerojatno niste sami ni kupili. Umjesto toga, pokažite interes za nju i strpljivo slušajte pamteći informacije koje će vam kasnije dobro doći za iznenađenja koja ćete joj priređivati.

 

5. BUDITE ODLUČNI, ALI NE AGRESIVNI

Samopouzdanje je vrlo važno, i djevojke često ističu da su im samopouzdanje i odlučnost kod muškaraca seksi osobine. Međutim, sve ima svoje granice, pa samopouzdanje često može preći u bahatost, a odlučnost u agresivnost. Neke situacije na prvom spoju njoj vrlo lako mogu dati odgovor u kojoj kategorije ćete vi biti. Npr. ukoliko dugo čekate na narudžbu u restoranu ili kafiću, ili vam konobar donese pogrešnu narudžbu – ako reagirate nervozno, čak i vrijeđanjem osoblja, velika je šansa da ćete dobiti crveni karton. Ali, ukoliko uz osmijeh upozorite konobara na pogrešku, pokazat ćete i odlučnost i razumijevanje.

 

6. UVIJEK IMAJTE PLAN B

Koliko puta smo se uvjerili kako se nešto može promijeniti u posljednji trenutak. Tako vam se može dogoditi da u restoranu u koji ste je htjeli izvesti nema mjesta, ili je kino predstava rasprodana. Ono što ćete tada napraviti može činiti veliku razliku. Ukoliko počnete paničariti i potpuno se izgubite u cijelom problemu, može njoj dati signal da niste od onih koji sve uspješno drže pod kontrolom. Ali, ukoliko već prije imate smišljen plan B, ili ukoliko ste od onih koji su u stanju brzo odlučivati, pokazat ćete joj da imate odlične organizacijske sposobnosti, da ste u stanju brinuti se o njoj, te da ste stvarno proveli prilično vremena smišljajući kako da spoj bude idealan. A to će je oduševiti!

 

7. OSTAVITE JE IMPRESIONIRANOM

Večer je došla kraju i pitate se kako će završiti. Nećemo glumiti, i moramo reći da će velika većina muškaraca htjeti da završi akcijom ispod plahte. Ali… Neka vam u ovom slučaju cilj ipak bude da je ostavite potpuno impresioniranom, i s osjećam iščekivanja drugog spoja. Otpratite je do njezinog stana (kuće) i ni slučajno se ne pozivajte kod nje na „piće“. Ukoliko vas sama ne pozove, oprostite se toplim poljupcem i pokažite joj da niste nametljiv muškarac, već muškarac koji poštuje njezine želje. I to je ono što će je potpuno oboriti s nogu i osvojiti! Budite sigurni da neće moći dočekati idući spoj!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments