Kako izvesti varijacije stojeće poze?

0

Poza koja postoji još od najranijih vremena se rijetko prakticira, a vi naučite kako je izvesti

 

Za razliku od doggyja, poza „na stojećki“, u kojoj partneri (ili barem jedan od njih) stoji na nogama a drugi je sagnut, u njegovom naručju ili nešto slično, nije toliko popularna, a razlog vjerojatno možemo potražiti u činjenici da spada među zahtjevnije seksualne položaje koji kod izvođača nešto spretnosti i snage. Ukoliko niste u dobroj kondiciji ove poze će vam biti gotovo neizvodive jer u njima nećete moći izdržati dugo vremena prije nego pokleknete.

Možemo samo reći – šteta, jer ljubljenje u stojećem stavu spada među najerotskije i najposebnije seksualne položaje, koji imaju posebno značenje i u starim kulturama u kojima je ta poza označavala ljupkost i eleganciju.

Naravno, nemojte očajavati već se dovedite u formu i uživajte u cijelom nizu novih poza koje će obogatiti vaš seksualni život. A o kojim pozama govorimo? Čitajte dalje…

 

U NARUČJU

Kod ovog položaja je jako važno da muškarac ima snagu u rukama, a samim tim je poželjno i da je partnerica što lakša. Muškarac se nasloni na zid i partnericu digne u naručje tako da joj stražnjicu podupre dlanovima, odnosno drži je za bedra. Žena pri tom ovije noge oko muškarca, ali kontakt ne smije biti pretijesan, jer će vas tako onemogućiti u pokretima naprijed-natrag. Ako ste prilično snažni možete se odmaknuti od zida i seks u stojećem položaju nastaviti bez da se naslanjate na zid. Vrlo je omiljen  i stojeći položaj kod koga je žena naslonjena na zid, a muškarac je pritisne uz sebe.

 

PODIGNUTA NOGA

Ovo je dobro poznata poza iz filmova i serija, a idealna je kad nas neplanirano uhvati strast na nekom javnom mjestu poput npr. restauranta ili klubova. Položaj se izvodi na način da oba partnera stoje tijelima okrenuti jedan prema drugom, tako da se naslone jedno na drugo ili na zid. Žena digne jednu nogu uz bedro muškarca i tako mu omogući dublje prodiranje i time i veći užitak.

 

SAVIJENI POLOŽAJ PREMA NAPRIJED

Ova će poza zahtjevati prilično gipkosti pa se preporuča više za mlađe parove nego one starije. zvodi se tako da se žena stojeći na nogama nagne prema naprijed i s jednom se rukom podupre na pod, a muškarac u nju prodre sa stražnje strane. Vrlo je bitno da je pri tome vrlo čvrsto drži, jer bi u protivnom prilikom kretanja naprijed natrag mogla past. Ovaj položaj će vam omogućiti duboki prodor, baš kao i kod doggy poze, te veći nadzor nad pokretima.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Behati Prinsloo

Namibijka je još jedan razlog zašto volimo Victoria’s Secret     Uz Victoria’s Secret anđele svijet je definitivno ljepše mjesto – doslovno. Zato smo zahvalni ...