Kako izlaziti s prijateljevom sestrom?

0

Izlazak s prijateljevom sestrom je kompliciraniji zadatak nego s bilo kojom drugom djevojkom, ali i to je izvedivo ukoliko pratite ove savjete

 

„Najvažnije je da mu objasnite da njegova sestra neće biti još jedna od onih s kojima ste se zabavljali, već netko tko vas ozbiljno interesira“

 

Jedan od najtežih zavođenja jest zavođenje prijateljeve sestre, baš zato što je to – prijateljeva sestra. Najveći problem je u tome što ćete morati raditi dvostruko zavođenje, osim što ćete pokušati zavesti njegovu sestru morat ćete i uvjeriti svog prijatelja da ste vi pravi muškarac za nju, te da vam namjere nisu samo „uskočiti u krevet“. I tu dolazimo već do prvog uvjeta za zavođenje – prijateljevu sestru pokušavajte osvojiti samo ako imate ozbiljne namjere i želite da vam bude djevojka, a ne samo prolazna avantura. U ovom slučaju ulozi su prilično veliki, i ni slučajno mu nemojte raditi iza leđa. Sjetite se samo Lica s ožiljkom. Želite li završiti kao Manny?

Ipak, nemojte odmah ni odustati. Veza s prijateljevom sestrom može izrasti u nešto prilično lijepo ako ste iskreni i pridržavate se osnovnih pravila.

 

PRIČAJTE S PRIJATELJEM

Vremena kada se tražila ruka djevojke od njezinih roditelja su daleko iza nas, ali u ovom slučaju bi ipak bilo dobro da prvo popričate s prijateljem. Ipak je to njegova sestra prema kojoj će se on uvijek postavljati zaštitinički, čak i kada je prijatelj u pitanju. Puno je prijateljstva pucalo radi ovakvih stvari.

Stoga, ukoliko poštivate svog prijatelja, prvo ćete popričati s njim i vidjeti kako on razmišlja. Nije na odmet ponovo ponoviti da ne radite ništa iza njegovih leđa jer bi to mogao biti kraj vašeg prijateljstva, a ujedno bi mogli dobiti i batine. Najvažnije je da mu objasnite da njegova sestra neće biti još jedna od onih s kojima ste se zabavljali, već netko tko vas ozbiljno interesira.

 

BUDITE GENTLEMAN

Prilazak prijateljevoj sestri zahtjeva ipak malo drukčiju taktiku nego prilazak bilo kojoj drugo djevojci. Prijateljevoj sestri ne možete prići kao tipični alfa mužjak, već kao pravi gentleman. Međutim, to ne znači ni da morate biti kao curica i pojaviti se na vratima sa cvijećem i bombonjerom. Zapamtite da djevojke ne vole mekušce. Da, komplicirano je pogoditi pravi balans, ali najvažnije je da joj priđete s poštovanjem, i date joj do znanja da držite do njezinog brata, ali i do nje.

 

ONA MORA BITI JEDINA

Dok ste s njegovom sestrom ona mora biti jedina i točka! Bez obzira koliko (ne)ozbiljna bila vaša veza, gledanje drugih djevojaka, pa ni komentiranje drugih, ne dolazi u obzir. Vaš bi prijatelj mogao biti uvrijeđen, a to može imati ozbiljne posljedice za vaše prijateljstvo. Zapamtite, a to vjerojatno i znate ako imate sestru, da su braća uvijek zaštitinički postavljen, te će vas cijelo vrijeme imati na oku kao jastreb. To naravno ne znači da s njom morate biti cijelo vrijeme, izlasci s prijateljima su isto važno. Ali ona mora biti najvažnija djevojka u vašem životu. Zaboravite ono „sa strane“.

 

IZLAZITE ODVOJENO

Ni slučajno nemojte upasti u klopku izlazka u troje. Jednom kada počnete redovno izlaziti i s njom i njim zajedno, više nema povratka. Važno je da posvetite vrijeme i njoj, ali i svom prijatelju jer se i on može osjećati zapostavljenim. Ali kada izlazite, izlazite odvojeno. Izlazite na sudare s njom, a s njim da uobičajenu pivu ili kino. Sasvim logično, on neće biti oduševljen gledati kako vi i njegova sestra izmjenjujete nježnosti, baš kao što ni ona neće biti oduševljena gledanjem nogometa s vama i njezinim bratom.

 

ČUVAJTE SE BRZINE

Izlasci s prijateljevom sestrom su od starta drukčiji jer je najvjerojatnije poznate već neko vrijeme, pa neće biti onih uvodnih upoznavanja. To znači da ćete od početka biti opušteniji  te će se vjerojatno stvari odvijati brže nego s nekom drugom djevojkom. Stoga bi i veza mogla brzo postati ozbiljnija, ili bi brže mogla i propasti. Dakle, kako bi uravnotežili vezu dobro planirajte strategiju izlazaka. neka prvi izlasci budu kraći i jednostavniji. Nemojte je odmah u startu voditi na romantične piknike pod zvjezdanim nebom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Rosario Dawson

Atraktivna glumica voli povučeniji privatni život te bira isključivo uloge koje nađe saebi zanimljivima     Nema toga tko nije čuo za Rosario Dawson, prekrasnu ...