Kako izabrati vestu?

0

Iako su temperature još uvijek natposječne za ovo doba godine, barem kod nas na jugu, jesenski dani i hladnije vrijeme nam se ipak nezadrživo približavaju. Iskoristite kratke rukave u idućih nekoliko tjedana a tada ih zamijenite dugim rukavima. Neka majice kratkih rukava prepuste svoje mjesto u vašem ormaru među ostalim i vestama koje će vrlo brzo postati nešto što ćete nositi svakodnevno u prelazno vrijeme između toplijih u hladnije dane.

Veste su odlični izolatori topline koje možete nositi i ispod kožne jakne i ispod debelih jakni zimi, no u ovo prelazno razdoblje sama vesta je više nego dovoljna. Kvalitetna vesta će vam idealno stajati, te će istaknuti ono najbolje na vama. Čak i ako imate pivski trbuh, savršeno odabrana vesta će ga sakriti.

Kod vesta je jako važno da pogodite veličinu i ramenima. Ukoliko vam je vesta u tom dijelu premalena, izgledat ćete skupljeno, a ukoliko je prevelika, padati će vam te ćete izgledati kao dječačić.

Važan je i izbor boja. Ukoliko ste tamnoputi izaberite crvenu, plavu ili tamnozelenu boju. Dobar izbor su čak i veste na pruge u jarkim bojam s kojima ćete ostaviti dojam razigranog muškarca. Plavokosi i općenito muškarci svijetlije puti mnogo će bolje izgledati u nešto svijetlijim nijansama poput bež, svijetlo sive ili svijetlo plave boje.  Crna vesta bi mogla za vas biti preintenzivna i preuzeti.

Ukoliko birate vestu klasičnih boja, kao što je npr. crna, jako je važno da bude od kvalitetnijih materijala jer ćete je nositi dugi niz godina. Ali, ukoliko birate neki šareniji model koji je ove godine in, a već iduće je nitko neće nositi, možete kvaliteti čak i progledati kroz prste.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Što nas čeka na Wrestlemaniji 29?

Nedjelja je dan koji svi ljubitelji wrestlinga s nestrpljenjem iščekuju   „Posljednje potpirivanje vatre se dogodilo kada je Swagger slomio gležanj Del Riovom prijatelju i ...