Kako imati povjerenja u vašu djevojku?

0

Povjerenje je najvažnije u vezi, stoga ga izgradite ili se ne nadajte uspješnoj vezi

 

„Komunicirajte što više i doslovno o svemu, jer ako ona smatra da vam nešto ne može reći znači da nema povjerenja u vas“

 

Povjerenje je najvažniji sastojak veze, i ukoliko nemate povjerenje jedno u drugo, koliko god se voljeli nema nikakve šanse da veza bude uspješna. Stoga je jako važno da imate povjerenja u svoju djevojku, ali povjerenje nije nešto što tek tako dolazi, a povjerenje se mora i održavati. A da bi ga dobili i održabali trebat će angažman i s vaše strane.

 

KOMUNICIRAJTE

Već smo vam više puta, u različitim tekstovima, pisali koliko je međusobna komunikacija važna. Bez komunikacije nema ni veze. Komunicirajte što više i doslovno o svemu, jer ako ona smatra da vam nešto ne može reći znači da nema povjerenja u vas. Dobra komunikacije je stoga kamen temeljac za međusobno povjerenje.

 

BUDITE HLADNE GLAVE

Koliko puta ste se susreli s lažnim optužbama, samo zato što se neki scenarij koji nema veze s istinom stvorio u nečjoj glavi? Ljubomora najčešće dovodi do nemogućnosti razdvajanja činjenica od glasina, te stvaranja svakakvih glupih scenarija u vašoj/njezinoj glavi. Stoga, u vezu ulazite hladne glave i bez predrasuda. Koliko god prije imali neugodna iskustva sa djevojkama i prevarama, zapamtite da nisu svi isti.

 

BUDITE AKTIVNI

Vrlo je jednostavno – morate biti aktivni u životu vaše partnerice, kao i ona u vašem. To ne znači da joj trebate nadgledati svaki pokret (kao ni ona vaš) već da mora znati da ste tu za nju, da vam je stalo do onoga što ona radi, i da se na vas može osloniti. Ako osjeti da vas njezin život niti malo ne zanima, kako možete očekivati da će vam vjerovati?

 

GREŠKE SE DOGAĐAJU

Tko u životu nije napravio niti jednu grešku? Naravno da takav ne postoji, i ne govori se uzalud – tko radi taj i griješi. Stoga, ukoliko netko od vas napravi grešku potrudite se razriješit je, jer zadnje što želite jest da vam to ostane kamen spoticanja u budućnosti. I nitko ujedno ne voli ljude koji samo broje tuđe greške, tako da ni slučajno nemojte biti jedan od njih.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Recenzija: Čudesni Spider-man

Novi Spider-man ima bolju priču, Peter Parker konačno nije štreberski geek, Emma Stone je prekrasna ali negativac baš i ne prolazi   INFO Premijera: 12. ...