Kako doživjeti višestruke orgazme?

0

Nama je danas gotovo nepoznato da možemo doživjeti višestruke orgazme, a Kinezi za to znaju već tri tisuće godina

 

Višestruki orgazmi se uz muškarce vezivaju samo kao nešto što možemo priuštiti ženama, ali većini je malo poznato da i muškarci mogu doživjeti višestruke orgazme. Međutim, ono što je nama nepoznato Kinezima je poznato već tri tisuće godina, jer su shvatili da muškarac može postići više orgazama ako odgodi ili čak potpuno spriječi ejakulaciju! Možete li i vi imati višestruke orgazme? Možete, i vjerojatno ste ih već i doživljavali a da toga niste bili ni svjesni, i to još prije puberteta. Zašto ih stoga ne bi doživljavali i sad?

Kako to da su muški višestruki orgazmi uopće mogući? Zato jer su orgazam i ejakulacija dva odvojena procesa. Prije svega, treba shvatiti da se orgazam ne događa samo u spolnim organima, nego u cijelom tijelu, a najvažniji centar je ipak – mozak. Sa druge strane ejakulacija je samo refleks koji se događa u dvije faze. U fazi skupljanja odnosno izlučivanja prostata se zgrči i isprazni spermu u mokraćovod, a u fazi pražnjenja sperma krene po mokraćovodu i kroz penis.

Dakle, orgazam muškarci mogu doživjeti, tj. osjetiti, kao ugodno napinjanje u prostati, a za to nije potrebna ejakulacija pa erekcija ostaje. Upravo je to cilj ukoliko želite doživljavati višestruke orgazme – naučiti doživjeti orgazam bez da se dogodi refleks ejakulacije.

Ali, kako to napraviti? Prije svega morate dobro poznavati svoje tijelo, ali doslovno poznavati svoje tijelo u potpunosti. Morate biti svjesni kruženja bioelektrične energije u tijelu, te je pomoću misli naučiti preusmjeravati iz spolnih organa u ostale dijelove tijela. Kritičan trenutak je trenutak grčenja prostate. Tada je potrebno pričekati ili na trenutak smanjiti stimulaciju, a određenu mjeru nadzora možete postići i tako da prostatu čvrsto obuhvatite svojim pubokokciegalnim odnosno stidno-trtičnim mišićem, istim onim mišićem koji vam omogućuje nadzor nad vršenjem male nužde. Ovdje itekako pomažu Keglove vježbe, odnosno vježbe zaustavljanja i opuštanja mlaza urina koje će dovesti do jačanja ovog mišića.

Važno je stoga „trenirati“ samozadovoljavanjem tijekom kojeg ćete naučiti tehnike za zadržavanje ejakulacije. Jako je važno da ove vježbe radite bez žurbe i da budete potpuno opuštenim, te da umjesto na pornografiju svoje mislii usredočite na svoje tijelo i osjećaje. Kada se približite izljevu, zaustavite se i opustite, a prije nego što nastavite pričekajte da uzbuđenje malo splasne. Morate prestati na vrijeme jer će se u protivnom dogoditi refleks izljeva, odnosno ejakulacija. Ne očajavajte ako vam na početku neće uspjeti zadržati izljev ili ako ipak izgubite erekciju, jer kao i u većini stvari i ovdje je potrebna uporna vježba. Uz puno vježbe sve ćete lakše nadzirati svoju ejakulaciju, a od toga će u konačnici koristi imati i vaša partnerica!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments