Kako dodirivati njen klitoris

0

Jedna od najčešćih glavobolja muškarca jest kako se ophoditi s klitorisom, ukoliko ga prvo pronađemo

 

Klitoris, nažalost, mnogim muškarcima stvara glavobolju – prvo ga teško pronalaze a kad ga konačno pronađu bace se na njega kao da je zadnje što su u životu vidjeli. Klitoris je izuzetno osjetljiv te zahtjeva posebnu pozornost i posebnu nježnost pri dodirima, stoga vam donosimo par savjeta koji bi vam mogli pomoći.

 

PRIMITE GA POLAKO I S OSJEĆAJEM

Kada se približavate njenim genitalijama, najbolje je početi na unutaranjoj strani bedara, na venerinom brežuljku i ulazu vagine. Na taj način izgrađujete njeno iščekivanje pa će, kada konačno dođete do klitorisa, njena spolna energija i uzbuđenje biti će na vrhuncu. Svaka žena želi drugačije milovanje i zato morate postati stručnjak za njezine želje. Pitajte vašu partnericu što želi jet tko pita ne skita.

Najprije gladite donji dio i okolicu klitorisa. Zatim pređite na prepucij i vrtite klitoris između palca i kažiprsta – ali nježno! Tek zatim primite vrh klitorisa. Još važniji od mjesta dodira je način na koji ju dodirujetem prstom ravnomjerno gladite ili kružite, ne prebrzo i ne prepolagano. Eksperimentirajte različitim dodirima i mijenjajte pritisak. Ako partnerici godi to što radite, genitalije će potisnuti prema vama i tako vam pokazati da želi još stimulacije. Ako ju dodirujete presnažno ili joj je neugodno, nekako će se odmaknuti; tada smanjite pritisak ili pokušajte drugačijim dodirom.

 

USKLADITE RITAM I DODIRE

Klitoris anatomski odgovara glaviću penisa, koja je za većinu muškaraca najosjetljiviji dio spolne anatomije. Zato zaboravite na neutemeljene predrasude da je upotreba ruku za stimuliranje klitorisa tijekom seksa neprirodna i premehanička, ili da si prstima pomažu samo slabići. Muškarci koji tijekom spolnog odnosa nisu navikli upotrebljavati ruke vjerojatno će trebati neko vrijeme da usklade zahvate i pokrete, ali s vremenom koordinacija postaje lakša, posebno ako pokrete nešto usporite i usredotočite se na svaki pokret i svaki dodir. Svejedno njenom klitorisu nemojte posvećivati previše pažnje jer ćete izgubiti dodir sa samim vođenjem ljubavi. Isto tako pazite na svoje ruke da milovanje ne bi postalo mehanično, pregrubo, neugodno ili čak bolno.

 

NEKA VAM ONA POMOGNE

Ako je partnerica spremna sama dodirivati svoj klitoris, utoliko bolje. Žene mogu muškarcu pomoći tako da vode njegovu ruku tamo gdje želite osjetiti dodir ili čak svojim prstima pritisnuti njegove na svoj klitoris, čime će mu dati do znanja gdje i koliko snažno da stimulira. Neki muškarci imaju osjećaj da ih partnerice iskorištavaju za samozadovoljavanje ako se same dodiruju i tako dodvode do orgazma. Takvo mišljenje je razumljivo kada je muškarac uvjeren da je ženski orgazam njegov zadatak i pravo. Realnija je spoznaja da muškarci mogu samo pomoći ženama ostvariti njihov vlastiti orgazmički potencijal.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Izvrsna vježba za bicepse

Iako je vježba stara više od 130 godina, svi svjetski stručnjaci je preporučavaju i danas   Tko bi rekao da se danas može primjenjivati vježba ...