Kako depilirati intimno područje

0

Što napraviti kada vaša djevojka poželi da i vi budete „ćelavi“ na intimnom području

 

Žene zbog muškaraca prolaze različite tretmane, uključujući i brazilsku depilaciju jer, eto, mi muškrci preferiramo ćelavice. Međutim, kada isto od nas požele naše djevojke i žene ostanemo šokirani! Ne bi trebali biti jer sigurno ne želite da se vaša djevojka, dok vas oralno zadovoljava, osjeća kao da jede ribu pa svako malo mora pljuckati.

Na vašu sreću, većina djevojaka će od vas tražiti da samo „potkrešete grmlje“, ali što ako poželi da i vi oćelavite za nju? Ako vam je stalo do nje, izaći ćete joj u susret a za ogoljavanje postoji više načina. Brazilska depilacija u kozmetičkom salonu je najučinkovitije i najdugotrajnije rješenje, ali i najbolnije. Bol je dosta jača nego kod djevojaka, testisi sigurno nisu područje na kojima nećete osjetiti bol.

Najjednostavnije rješenje je da uzmete kvalitetan žilet i sve odradite sami. Morat ćete, ukoliko glatku kožu želite održavati, to raditi dva do tri puta tjedno, ali ćete se poštediti boli. Ukoliko sami želite uzeti stvar u ruke, donosimo vam par savjeta kako intimno brijanje odraditi kvalitetno i učinkovito.

 

1. SKRATITE DLAKE

Prije nego što započnete s brijanjem prvo skratite dlake na što je moguće manju dužinu. Koristite trimer ili škare s kojima morate biti izuzetno oprezni. Ni u kom slučaju ne koristite brijaće aparate na struju jer tim riskirate strujni udar. Također, što god koristili budite oprezni, pogotovo kod testisa gdje je koža izuzetno tanka pa se lako možete ozljediti. Što više skratite dlake olakšat ćete si posao za kasnije

 

2. PRIREDITE SI TOPLU KUPKU

Tople kupke dobre su za opuštanje ali u ovom slučaju vam ne treba opuštanje vas već vaše kože. Kao i kod brijanja lica, namočena koža će biti mekša i samim time pogodnija za brijanje. Također, važno je istaknuti da cijeli ovaj proces ne smijete raditi brzo, stoga uzmite vremena koliko vam je potrebno.

 

3. KORISTITE KVALITETNU OPREMU

Izbjegavajte pjene za brijanje s mentolom jer će iritirati vašu kožu, najbolje je koristiti pjene za brijanje namjenjene za osjetljivu kožu. Također, jako je važno da za kvalitetno brijanje koristite kvalitetan novi žilet, najbolje s više oštrica. Ukoliko koristite stari žilet, cijeli proces će trajati duže a dlačice, koje se nakupe u žiletu, će dodatno iritirati vašu kožu koja je na intimnom području osjetljivija nego gdje drugo.

 

4. BRIJTE KRATKIM POTEZIMA

Kožu na mjestu na kojem brijete držite utegnutom jer će se u protivnom koža naborati i kretati zajedno sa žiletom a time riskirate porezotinu. Koristite kratke poteze, brijući do maksimalno pet centimetara. Ukoliko potezi idu u pravcu rasta dlake, dlaku ćete samo skratiti, stoga neka potezi budu u pravcu suprotnom od rasta dlaka. Ovdje je presudno korištenje kvalitetnog žileta, jer u protivnom može doći do urasta dlaka.

 

5. NEKA OBJE RUKE RADE SVOJ POSAO

Nažalost, vaš penis će smetati dok obavljate brijanje stoga ga držite jednom rukom u pravcu suprotnom od područja koje brijete. Najbolje je da s brijanjem krenete od područja iznad penisa, zatim strane te na kraju područje testisa. Kao i što smo spomenuli, kožu držite utegnutu, pogotovo kada dođete na područje testisa

 

6. ZAŠTITITE SE OD IRITACIJE KOŽE

Nakon što završite posao, otuširajte se toplom vodom, lagano osušite intimno područje jer je koža sada posebno osjetljiva, te nanesite kremu koja će vam umiriti kožu. Područje koje ste obrijali će posebno bockati kada dlake ponovo počnu rasti, što će biti već idući dan, ali što se češće budete brijali iritacija, crvenilo i osjećaj bockanja će nestati.

 

Foto: Wikihow

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Muškarci i kreme za sunčanje

Zašto će muškarci radije izgorjeti nego se namazati kremom za sunčanje   „Pravi mužjak s reputacijom, ne smije se u javnosti solo packati, jer je ...