Kako da vaša djevojka bude sretnija?

0

Ukoliko ovih šest savjeta uspijete ukomponirati u vaš život, vaša će partnerica biti puno sretnija

 

„Djevojke u svojim muškarcima žele vidjeti „vođu čopora“, nekoga na koga se mogu osloniti, pogotovo kada im je teško“

 

BUDITE ROMANTIČNI

Žene su (velikom većinom) nepopravljivi romantičari. Sa druge strane, muškarci (velikom većinom) nisu romantični, ali to ne znači da ne trebate biti romantični. Potrudite se napraviti tu i tamo nešto romantično i budite sigurni da će vaša partnerica biti presretna.

 

SLUŠAJTE

Koliko god da vaša djevojka voljela pričati, potrudite se slušati što priča jer će vam u tim pričama otkriti puno toga što bi trebali znati. Npr. Znate li koja je omiljena boja vaše djevojke? Što je htjela biti kada je bila malena? Koji joj je omiljeni bend? Ako primjeti da ste zapamtili nešto što vam je negdje davno prije rekla, bit će oduševljena.

 

RAZUMITE NJEZINE EMOCIJE

Muškarci i nisu baš emocionalna stvorenja, i tu ne možemo napraviti ništa. Ali, ono što možemo napraviti jest imati razumijevanja za emocije naših boljih polovica. Koliko nam se puta dogodilo da smo nabacili neumjesan komentar ne shvaćajući ozbiljno emocije naše djevojke? Vrijeme je da naučimo raspoznavati kad im nešto stvarno smeta.

 

IMAJTE PLAN

Djevojke jednostavno ne vole muškarce koji nemaju planove za budućnost, i one koji nisu ambiciozni. Ako ste ušli u 30-te, nemate ozbiljan posao jer ga jednostavno ne želite imati, te uopće nemate ideje što bi sa svojim životom, pravo je čudo ako još uvijek imate nekoga uz sebe. Ako ne radi vas, potrudite se raditi na budućnosti radi svoje bolje polovice.

 

BUDITE JOJ DOSTUPNI

Nešto najgore što možete napraviti jest da svojoj djevojci odbrusite „pusti me sad, nemam sada vremena za tebe!“. Djevojke u svojim muškarcima žele vidjeti „vođu čopora“, nekoga na koga se mogu osloniti, pogotovo kada im je teško. Stoga, kada osjetite da ste joj potrebni – budite joj dostupni.

 

DRŽITE DO NJEZINOG MIŠLJENJA

 

Ukoliko ste ušli u ozbiljniju fazu veze, zato što to želite, a ne zato što je prošlo neko vrijeme – djevojkama je jako važno da držite do njezinog mišljenja. I to ne reda radi, nego zato što su vam njezino mišljenje i savjet jako važni. Svi se oslanjamo na svoje prijatelje, ali u ovom slučaju njezino bi vam mišljenje trebalo biti važnije.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Bentley Mulsanne Speed

Bentley je najavio jaču verziju Mulsannea   „Speed verzija će također imati 6,7 litreni V8 biturbo motor, ali s dodatnih 50 KS, pa će jači ...