Kad od supruge tražiti seks?

0

Emily Wright objavila je na YouTubeu muškarcima kako trebaju prići svojim ženama u želji za seksom. Taj uradak nazvala je ‘Mum Code’

 

Neprospavane noći, naporni rasporedi i minimum vremena za sebe. Biti roditelj može uništiti svaku vezu. No, jedna majka odlučila je tome doskočiti pa je svim bračnim parovima odlučila ponuditi rješenje za buđenje seksualnog života.

Emily Wright objavila je na YouTubeu muškarcima kako trebaju prići svojim ženama u želji za seksom. Taj uradak nazvala je ‘Mum Code’. Koristeći grafikone, Emily je muškarcima predložila kako prići iscrpljenim majkama za seks. Na grafu je muškarcima pokazala koje je najbolje, a koje najgore vrijeme za seks, a faktori variraju od čistoće kuće do vremenskog razdoblja potrebnog da dijete zaspi. – Imate puno prilika za seks s vašim ženama – no ne pridajete pozornost tog majčinskom kodeksu. – Kad je vaš dom neuredan, neprimjereno je htjeti seks. Kad je vaš dom čist i uredan, prilika za seks je puno – rekla je 31-godišnja Australka. No, i to ima kvaku jer: ‘ako je žena čistila, onda je umorna jer je čistila cijelu kuću sama’.

Tjedni nakon posjećivanja frizera. – Ako je prošlo 4, 5 ili šest tjedana bez frizera, nemate nikakve šanse. Kada je frizura svježa i nova, žene imaju više samopouzdanja pa tada možete tražiti seks i nadati mu se. – Imate tjedan dana nakon što je posjetila frizera, negdje takve su vam šanse. Nakon toga šanse umiru. Ulogu igra i alkohol. – Ako mama nije pila vino, nemate šanse, no nakon dvije, tri čašice šansa se povećava. Više od toga je previše jer će zaspati, stoga uskočite nakon dvije, tri čaše – savjetuje Emily.

 

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Skybar

  SKYBAR Marojice Kaboge 1, Dubrovnik Tel: 020 323 424 Mail: skybar.dubrovnik.3@facebook.com Radno vrijeme:   Moderno uređen lounge bar smješten u Starom gradu idealan je ...