Junghans Meister Pilot Event Edition

0

Junghans, brend satova poznat po klasičnom izgledu i pametnim funkcijama svojih proizvoda, odlučio je protresti tržište pilotskih satova. Pilotski satovi u posljednje vrijeme imaju svoj karakterističan izgled, i odstupanja na ovom tržištu nisu velika. Junghans je stoga odlučio predstaviti sat koji svojim izgledom nikada ne bi svrstali među pilotske satove, ali koji je unatoč tome toliko muževan da ga na kraju ipak možete zamisliti na ruci nekog od pilota. Ipak, ovaj sat nije novotarija jer je nasljednik J88 Bundeswehrchronograph sata koji je 50-tih bio omiljeni sat u njemačkoj vojsci.

Atraktivno čelično kućište promjera 43 milimetra izgleda robusno, unatoč tome što je promjera manjeg nego što je uobičajeno za pilotske satove, a ponudit će i vodootpornost do 100 metara. Sat, koji bi u prodaju trebao krenuti iduće godine, će doći s crnim i smeđim remenom, i po cijeni od oko 18.000 kn.

 

junghanspilot2

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments