Je li vaša djevojka savršena?

0

Deset testova pomoću kojih ćete otkriti koliko je vaša djevojka idealna za vas

 

NOGOMET

Najvažnija sporedna stvar na svijetu. Ne očekujte da će znati tko je sve na klupi Barcelone ali bi bilo poželjno da prepoznaje igrače poput Messija, Rooneya, Robbena i slično. Ako izjavi da joj je Ronaldo predivan i da bi svaki muškarac trebao izgledati kao on, napucajte je isti sekund. Isto tako, ako je jedna od onih koje se oblače u kockice na svaku važniju utakmicu reprezentacije i navija strastveno, iako ne zna što je zaleđe, ostavite je u prvom kafiću a vi pođite sa društvom navijati negdje drugo.

 

PRIJATELJI

Kao što i ona ima prijateljice vaša izabranica mora shvatiti i da i vi imate prijatelje s kojima volite poći na pivu ili pogledati kakvu utakmicu. Njoj tu jednostavno nije mjesto osim ako: a) stvarno ne voli gledati nogomet; ili b) ne uživa u natjecanju u podrigivanju. Vrijeme za nju je vrijeme samo za nju, vrijeme za prijatelje je vrijeme samo za prijatelje. Oprez, ovo ne znači da trebate više vremena provoditi sa prijateljem. Ona prava vam ipak uvijek treba biti na prvom mjestu.

 

PRIJATELJICE

Kada su muškarci u pitanju djevojke će uvijek tražiti mišljenje svojih prijateljica pa je važno da im se svidite. To upoznavanje će ujedno biti odličan test i za vašu odabranicu. Ako vrijeme sa prijateljicama provodi ISKLJUČIVO tračajući druge, komentirajući kako je tko izašao u prošlu subotu, što su obukle i slično odmah znajte da je ta cura obična dosadnjakuša koja nema pametnijeg posla nego zabadati nos u tuđe živote. Izbjegavajte u širokom luku.

 

FILMOVI

Znamo da su vam omiljeni filmovi Batmani, Umri muški i cijeli niz filmova Bruce Leeja ali kod cura takvi filmovi, naravno, ne prolaze. Ne vodite je u kino na kakav akcijski spektakl koji se svodi samo na ubijanje i eksplozije. Pustite njoj da izabere film ali ako izabere kakav srcedrpateljski ljubavni neka vam se upali alarm. Cura je očigledno nepopravljivi romantik a prinčevi na bijelom konju u normalnom svijetu ne postoje. Nikad nećete ispuniti njezina očekivanja (jer ih je nemoguće ispuniti) pa se nemojte ni truditi.

 

DAROVI

Ovdje je nemoguće promašiti osim ako ste vi totalni promašaj. Djevojke vole pažnju i oduševit će ih i kesica Kikija ako je darovana od srca. Nemojte sad to doslovno shvatiti i na prvu godišnjicu joj kupiti Tops ali sa kozmetikom i odjećom te raznim tretmanima u wellness centrima nikada nećete pogriješiti. S druge strane ako je djevojka prava znat će i vama izabrati pravi poklon. Ako vam za rođendan pokloni ugravirano naliv pero ili termo čarape, Calvin Klein bokserice ili šalpu – cura nije za vas. Prava cura će vam kupiti dobar film na DVD-u, igricu za Play Station, Barcelonin dres ili nešto drugo s čim se možemo IGRATI. Da, mi muškarci smo vječna DJECA i trebamo poklone koji nas mogu zabaviti a ne koji su funkcionalni.

 

SEKS

Ne budite napaljeni sivonja i ne navaljujte na curu čim ostanete sami. Djevojke nemaju prekidač kao mi da se mogu napaliti u sekundi kad god žele. Uvijek, ali baš uvijek se potrudite oko svoje cure i pružite joj vruću predigru. Nikad, ali baš nikad ne svršavajte prvi – dame imaju prednost. Neka vam zadovoljstvo cure bude na prvom mjestu. Dobro, sad kad smo vas uputili kako početi otkrit ćemo vam i kako testirati djevojku. Prava djevojka će vam biti zahvalna za užitke koje joj pružate pa će se i ona potruditi oko vas. Ne očekujte baš da će biti kao Jenna Jameson ali morala biti biti pokretna u krevetu i voljna eksperimentirati. Na kraju krajeva, sex je igra za dvoje. Ako joj se neke poze ne sviđaju zato što će joj pokvariti frizuru lijepo joj recite da vas boli glava i bježite glavom bez obzira. U krevetu vam ne treba lutka nego vruća avantura.

 

LJEPOTA

Ako cura uvijek kasni na dateove i ispriča se da je kasnila da bi se sredila radi vas nemojte pokleknuti pred takvim glupostima. Koliko vam god to laskalo ostaje činjenica da curi treba par sati da se spremi. Zar zbilja želite cijeli život kasniti zato što se ona penga duže od Chavezova govora u venecuelanskom parlamentu? Da, lijepo je kad cure izgledaju lijepo ali je grozno kad pretjerivaju. Isto tako, ako od vas počne tražiti da deplirate pazuhe ili noge dobro se promislite hoćete li to napraviti. Ako to stvarno želite, ok to je vaš izbor, vi ste metro i to je to. Ali ako to učinite samo radi nje onda ste papučar i bolju i ne zaslužujete.

 

ODJEĆA

Žene se vole sređivati i to je ok, ali ako pretjerivaju onda to već postaje psihički poremećaj kojeg bi trebale liječiti kod psihijatra. Dobro promatrajte kako dolazi obučena na vaše dateove. Ako u par mjeseci svaki put dođe obučena u novu robu, cura je razmaženi materijalist koja ne zna cijeniti prave vrijednosti u životu i bolje je ostavite nekom ohlapljelom bogatunu koji kraj sebe želi mladu bimbo. Pogotovo ako cura ne radi, jer to znači da joj roditelji sve kupuju. Sponzoruša alarm je počeo zvoniti u sve glase.

 

POSAO

Nastavlja se na točku prije. Cura ima novaca a ne radi ništa, dakle živi na grbači roditelja a to znači da će vrlo brzo živjeti na vašoj grbači i sisati vam vaše krvavo zarađene kune poput pijavice. I neka joj ne bude opravdanje to što je studentica. Studentski život nije lak ali svejedno ima cura koje ljeti zarađuju kune radeći svakakve poslove. Također, ako imate kakvo bolje auto, obavezno na prve spojeve pođite u starom Golfu II ili nekom drugom oldtimeru. Ako vam se nakon toga više ne javi, znači da nije ona za vas.

 

KONTROLA

U svakoj pravoj vezi oba partnera moraju disati. Nemojte vi kontrolirati nju ali ne dajte joj ni da ona kontrolira vas. Ako vas zivka svako pet minuta da vidi gdje ste ili da vam reče novi trač promjenite broj i nađite si drugu curu. Ako vas zivka za vrijeme dok ste s prijateljima samo da čuje čuje li se kakav ženski glas u pozadini, nemojte se javiti uz opravdanje da je bila prevelika buka, da niste čuli zvono te joj objasnite da je vezi došao kraj. Povjerenje je važno, ali zapamtite, koliko tražite da ona ima povjerenja u vas i vi morate imati u nju.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Najpoznatije brkonje svih vremena

Mjesec „uzgajanja“ brkova u humanitarne svrhe je na izmaku a mi se prisjećamo 10 najpoznatijih brkonja u povijesti   „Burt je u svoje vrijeme smatran ...