Je li ovo najbolji pametni telefon?

0

Priznanje ‘European Consumer Smartphone 2014-2015’ za Huawei Ascend P7 je jedna od najcjenjenijih svjetskih nagrada za tehnološke proizvode

 

Huawei Ascend P7 najbolji je pametni telefon za potrošače za 2014. i 2015. godinu prema odabiru europske udruge EISA (European Imaging and Sound Association). EISA je drugu godinu zaredom prepoznala kvalitetu Huaweijevih pametnih telefona kada je laureat u istoj kategoriji za 2013. i 2014. bio ultra tanak Huawei Ascend P6 sa samo 6,18 milimetara, podsjećaju iz kompanije.

Najnoviji vodeći Huaweijev 4G LTE mobitel unaprijedio je izvrsnost pametnih telefona u ponudi i nadovezuje se upravo na uspjeh Ascenda P6. Stručni žiri za EISA nagrade pohvalio je iznimno stakleno kućište Ascenda P7, dostupnost uređaja u crnoj i bijeloj boji te cijenu. Istaknuli su i dvije kamere za visokore zolucijske ‘selfije’ s osam milijuna piksela u prednjoj kameri i 13 milijuna piksela u stražnjoj kameri s bljeskalicom i pratećim aplikacijama.

„Oduševljeni smo priznanjem jer je potvrda da smo postavili nove industrijske standarde s unaprijeđenim dizajnom, kamerom, korisničkim iskustvom i funkcionalnostima povezivanja na Ascendu P7. Imamo još iznenađenja u pripremi za IFA 2014 sajam jer želimo omogućiti da što više ljudi na svijetu uživa u odličnoj tehnologiji“ rekao je Shao Yang, potpredsjednik za marketing u poslovnoj grupi Huawei Consumer.

Nakon manje od dva mjeseca od predstavljanja u Parizu, Ascend P7 dostupan je u Europi, Aziji, na Pacifiku i u Latinskoj Americi te je prodan u više od dva milijuna primjeraka u više od 70 zemalja (prema podacima od 20. srpnja ove godine). Ascend P7 u Europi je dostupan kod velikih operatera i distributera kao što su Vodafone, Telefonica, H3G, Carphone Warehouse kao najvećeg trgovca pametnim telefonima u Velikoj Britaniji te u e-commerce kanalu kao što je Amazon.

U Hrvatskoj je HuaweiAscend P7 u ponudi Hrvatskog telekoma. Huawe iAscend P6 dobio je nagradu ‘European Consumer Smartphone 2013-2014’ u rujnu 2013. pri čemu ga je stručni žiri opisao kao iznenađujuće dobro opremljen uređaj po atraktivnoj cijeni. Ascend P6 je sada u ponudi u više od 100 zemalja, a prodan je u više od četiri milijuna primjeraka, od predstavljanja u lipnju 2013. godine. Huawei je rangiran kao treći proizvođač na svijetu po broju isporučenih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine i za 2013. godinu te s najvećim rastom u odnosu na prethodnu godinu među vodećim proizvođačima mobitela, prema izvještajima analitičkih kuća Canalys, IDC i Strategy Analytics.

 

Tekst preuzet s vecernji.hr

 

HuaweiP7a

About author

Večernji

Prvi portal neke novinske kuće u Hrvatskoj stavlja naglasak na kvalitetu tekstova, točnost i pouzdanost informacija. Kliknite vecernji.hr!

No comments

Kako se poigrati njezinim grudima?

Nikako ne zanemarujte grudi tijekom seksa! Mogu biti pravi provodnik do divljih orgazama!   „Možete ih obrađivati rukama, jezikom, ledom ili nekim drugim pomagalom koje ...