Iznenadite partnericu dugom predigrom!

0

Ako se potrudite oko svoje partnerice i ne pređete odmah na glavnu stvar, nagrada bi vam se mogla itekako svidjeti

 

MASAŽA ZA POČETAK

Ukoliko se vaša partnerica tek vratila s posla (ili predavanja ukoliko je riječ o studentici) lako je moguće da će joj seks biti zadnje na pameti jer je umorna. Priredite joj stoga toplu kupku ili je pošaljite pod tuš dok vi pripremite sve što vam treba za masažu. Opuštena od tople vode neka legne gola na krevet, a vi s masažnim uljem započnite ugodnu masažu cijelog tijela. Počnite s stopalima, nastavite na bedrima i stražnjici, okrenite ju na leđa a potom nastavite na grudima i vratu. Nemojte žuriti misleći samo na seks, posvetite se masaži, potpuno je opustite a vaš trud će kasnije itekako biti nagrađen.

 

PRELAZAK NA VAGINU

Kada je potpuno opuštena pažnju posvetite njezinoj vagini koju ste do tada zaobilazili. Prstima lagano (ponavljamo – lagano) prelazite po stidnim usnama, klitorisu i sve do dijela između anusa i vagine. Iako će vam u tim trenucima biti teško, nemojte se žuriti, a radi ugodnijeg osjećaja i lakše pokretljivosti prste namažite lubrikantom. Važno je istaknuti da je penetracija, bilo prostima bilo penisom, još uvijek zabranjena. Čak i ako ona to bude tražila, ustrajte jer vam je cilj naknadno je dovesti do prave erupcije orgazama.

 

NASTAVITE JEZIKOM

Vrijeme je za asa iz rukava – vaš jezik. Neka vaše ruke zamjeni jezik, a posebno se posvetite erogenim zonama. Ona će sada već biti potpuno izluđena, ali nemojte skratiti ovu fazu već se posvetite detaljnom lizanju njezinog klitorisa, pa čak i anusa ukoliko ona i vi to želite. Cilj vam je dovesti je do prvog orgazma na ovaj način što vam neće biti problem ukoliko ste u prve dvije faze predigre bili temeljiti i niste se žurili.

 

UKLJUČITE I SEKSUALNa pomagala

Ukoliko ih posjedujete, u ovom trenutku možete uključiti i seksualna pomagala – najbolje japanske kuglice jer sjetite se – penetraciju izbjegavamo u predigri. Ne gledajte na seksualne igračke kao na konkurenciju u krevetu, već kao pomoć koja vam može dobro doći u izluđivanju vaše partnerice.

 

VRIJEME JE ZA AKCIJU

 

Kada više ne može izdržati, baš kao ni vi, vrijeme je za glavnu stvar. Pošto ste se podredili njoj u cijelom dosadašnjem aktu predigre, nastavite biti gentleman i „uzmite“ je u njezinoj omiljenoj pozi. Pošto je već prilično izluđena i napeta, a vrlo je vjerojatno pod vašim jezikom već i doživjela orgazam), neće joj trebati puno vremena da doživi pravu erupciju višestrukih orgazama, baš kao što vjerojatno niti vama neće trebati puno jer se nije bilo lako suzdržavati, ali bez brige – nekada je kratko više nego slatko!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

9 vrsta zgibova za vrhunski trening

Ostala su samo tri mjeseca do ljeta, ali s ovim vrstama zgibova još uvijek se stignete isklesati…   1. Zgib uskim nadhvatom. Odlična vježba ukoliko ...