Istina skrivena iza usputnog seksa

0

Usputni seks donosi zabavu, ali može imati i neplanirane posljedice

 

“Prije nego se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to podnijeti bez posljedica”

 

AKO DRUGI TO MOGU, MOGU I JA

Muškarce i žene emocije diraju na drugačije načine. Daleko manji broj žena nego muškaraca zapravo može imati usputni seks bez emocionalne predanosti. Za one koje to ne mogu, uvijek postoji opasnost da ostanu emocionalno slomljeni. Prije nego se prepustite trenutku dobro razmislite možete li to podnijeti bez posljedica.

 

BUDUĆI DA SAM SLOBODAN MOGU IMATI USPUTNI SEKS

Često je usputni seks odraz prijašnjih bolnih veza i prekida, stoga ne želite biti ranjivi kao u dugoj vezi. Vjerojatno još uvijek gajite osjećaje prema svojoj bivšoj i nastojite ih se riješiti mijenjanjem više partnera. Razmislite kada ćete koristiti usputni seks kako biste popunili prazninu. Pametno je rasčistiti sve vezano uz prošlost, kako biste mogli slobodno potražiti zabavu u susjedstvu.

 

KOLIKO JE BRZO “POPUSTILA” DRUGIMA

Ako vas djevojka privlači, ostvarili ste odličnu komunikaciju, onda možete pokušati vidjeti koliko daleko može ići. Međutim, ako se seks dogodi prerano, vjerojatno ćete se pitati je li i s drugim muškarcima odmah završila u krevetu kao i s vama. Zapravo, što prije ‘popusti’, manje će muškaraca planirati ozbiljnu budućnost s njom.

 

Tekst preuzet s cosmopolitan.hr!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Luminox Scott Cassell Special UVP Series

Atraktivan ronilački sat koji osvaja svojim bojama   Bivši specijalac i instruktor u školi mornaričkih specijalaca, ujedno i veliki zaljubljenik u ronjenje i podmorske avanture, ...