Ikona stila: Lenny Kravitz

0

Legendarni pjevač poznat je po svom stilu kojeg je najlakše opisati kao – unikatan

 

Jedino što je egzotičnije od karipsko-židovskih korijena Lenny Kravitza je njegov stil. Popularni pjevač i u svojim 50-godinama još uvijek oduševljava svojim stilom, i još uvijek iznenađuje nečim novim. Tijekom godina na njemu smo vidjeli doslovno sve – od hipi stila 60-tih i 70-tih do izgleda manekena s piste nekog od pariških modnih tjedana. Ponekad izgleda kao da je proveo sate pred ogledalom slažući kombinacije, a ponekad kao da je jednostavno nabacio prve stvari na sebe i izašao vani. Nekada ga možete vidjet s uredno sređenom kosom, a ponekad s raspuštenom afro frizurom. Međutim, baš u svakom slučaju Kravitz je izgledao tako skladno, i što je važnije – očigledno je da se u bilo kojoj kombinaciji osjeća ugodno. Uostalom, tko još može nositi piercing u nosu tako skladno kao Kravitz? Ili znate li nekoga da bi mogao nositi torbu s toliko testosterona kao Lenny?

Američki pjevač je definitivno od onih koji eksperimentiraju sa stilom, ali za razliku od većine drugih nikada neće završiti na listi najgore odjevenih muškaraca iz jednostavnog razloga što sa stilom baš uvijek pogodi! Njegov stil je teško opisati, ali ga se definitivno može nazvati unikatnim. Njegov stil su pokušali kopirati mnogi ali nisu uspjeli. Zašto? Zato što te odjevne kombinacije nisu nosili onako muški kako ih nosi Lenny.

U konačnici, bez obzira nosi odijelo i fedoru, ili jeans i mrežastu košulju, Kravitz ostavlja dojam muškarca sa stilom, stoga ga se i ne može nazvati drukčije nego – ikonom stila!

 

KAKO IZGLEDATI KAO KRAVITZ?

Ukoliko želite izgledati kao Lenny Kravitz morali bi vratiti vrijeme i roditi se kao Leonard Albert Kravitz, jer samo Lenny može nositi odjeću kao Lenny Kravitz. Žao nam je, ali mnogi su pokušali kopirati Lennyjev stil, i nitko nije uspio jer se samo Lenny osjeća u njegovim kombinacijama tako ugodno, i samo Lenny nosi te kombinacije tako muževno.

Međutim, iako ne možete kopirati njegov stil ne znači da svoj stil ne možete približiti Lennyjevom. A u tom slučaju ne bi trebali obraćati toliko pozornost odjevnim predmetima već dodacima. Stoga za početak izaberite odjevnu kombinaciju u kojoj se vi osjećate ugodno i za koju mislite da je možete nositi kao pravi muškarac. A kada to napravite, tek tada pokušajte kopirati nešto od Lennyja – dodatke.

Kravitz na sebi ne samo da ima više piercinga od Dennisa Rodmana, a veliku pažnju posvećuje i prstenima i lančićima. Kravitz zna u ovome ići i ekstremno ne na sebe puno toga i nabaciti, ali vi se othrvajte porivu i na sebe stavite neke upečatljive komade, ali vodeći računa da ih ne bude previše. Nikako ne zaboravite niti sunčane naočale bez kojih Kravitz ne ide nigdje.

Kombinirajući odjevne kombinacije u kojima se vi osjećate ugodno, s pametno odabranim naušnicama, lančićima, prstenjem i sunčanim naočalama, mogli bi uspjeti u naumu da stilom podsjetite na pjevačku legendu!

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Kylie Minogue – 25 godina na sceni

Na početku karijere njegovala je izgled djevojke iz susjedstva, a s vremenom je postala prava vamp zavodnica.   „Iako je na početku karijere promijenila mnogo ...