Ikona stila: Justin Timberlake

0

Ušavši u 30-te Justin Timberlake je postao pravi muškarac čiji stil slobodno možete kombinirati

 

Mnoge zvijezde, koje svoju slavu dosegnu prilično ranu, imaju problema s odrastanjem, ali ukoliko se traži suprotan primjer ne treba tražiti dalje od Justina Timebrlakea. Pjevač, koji je karijeru počeo kao vođa teen grupe N-Sync se pretvorio u pravog muškarca, čovjeka čiji stil kopiraju mnogi. Sada zvuči gotovo nevjerojatno da je Timberlake bio mladić za kojim su djevojke ludile, ali mnogi i smijali zbog uvojaka i pramenova. Od tog neozbiljnog mladića Timberlake je, prelaskom u solo vode, pokazao i da zna glumiti, i da ima komičarskog talenta, ali i i da itekako ima talenta za stil. Prvo je ošišao kosu, pa odbacio hip-hop stil, da bi se odjenuo u odijelo i pokazao da ima stila. Njegov stil kopiraju mnogi koji žele izgledati otmjeno i zavodnički, a kopiraju ga zbog toga što Timberlake jednostavno zna što vrijedi i što izgleda dobro. Na njemu je savršeno uklopljeno sve, od cipela do frizure. Ako se pitate što je trenutno „in“, dovoljno je potražiti što je Timberlake zadnje obukao!

Mislite da nošenje odijela i savršena frizura nisu za prave „macho“ muškarce, i da je Timberlake jednostavno previše nježan? Cameron Diaz, Scarlett Johansson, Ovilia Munn, Olivia Wilde, Jessica Biel… Ovakvu listu ljepotica bi svatko htio imati!

 

KAKO IZGLEDATI KAO TIMBERLAKE?

Ukoliko želite izgledati kao Timberlake sve će morati biti savršeno uklopljeno, i svakom detalju ćete morati posvetiti pozornost. Odijelo mora biti što kvalitetnije, i zaboravite odijela koja se za par stotina kuna mogu kupiti u bilo kojem supermarketu. Najidealnije ako odijelo može biti skrojeno samo za vas, a odijelo moraju pratiti odgovarajuća kravata, košulja i obavezno prsluk. Možete proći i bez kravate, pogotovo ako nosite tamniju košulju na pruge. Ukoliko se odlučite za ležerniju verziju, ispod odijela možete nositi bijelu majicu kratkih rukava, idealno ona koja ide uz vaše tijelo. Naravno da morate, ukoliko želite kopirati njegov stil, voditi računa i o svom tijelu, tj. da se morate isklesati.

Frizura je jako važan dio Timberlakeova izgleda, stoga redovno odlazite na šišanja, i pratite trendove. Ukoliko želite, svoj izgled možete kombinirati i s kvalitetnim šeširom.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments