Hrana kao „začin“ u sexu

0

Šest malih savjeta koji će vam pomoći proširiti seksualne vidike i učiniti akciju u krevetu zanimljivijom

 

„Ako ste se odlučili za npr. čokoladu ili šlag, nemojte to raditi na skupocjenim plahtama ili perzijskom sagu u dnevnom boravku“

 

Ideja o goloj ženi prekrivenoj čokoladnim sirupom se uvijek čini odličnom, i vjerojatno nema muškarca koji o tome nije maštao, a velikoj broj je onih koji su ti i isprobali. Hrana, kao sex igrica i jest odlična ideja, međutim problem najčešće nastaje naknadno kada treba počistiti nered.

Da bi dodavanje hrane u sex igrice u krevetu proteklo bez problema, i da bi se sve pretvorilo u potpunu zabavu, dovoljno je pratiti nekoliko pravila.

1. Dobro provjerite je li vaša partnerica alergična na kakvu hranu. Iznenadili bi ste se koliko je ljudi alergično na neke sastojke, a ponekad je dovoljan i sam miris nečega da izazove reakciju. Stoga, budite itekako oprezni.

2. Ako ste se odlučili za npr. čokoladu ili šlag, nemojte to raditi na skupocjenim plahtama ili perzijskom sagu u dnevnom boravku. Najbolje da na kauč nabacite kakve stare plahte ili još bolje – uradite to u kupaonici.

3. Provjerite je li vaša partnerica uopće zainteresirana. Šanse da nije su izuzetno male, ali prije nego joj dolje počnete nanositi šlag bilo bi dobro da znate njeno mišljenje da sve ne bi završilo razočarenjem.

4. Dobro promislite koju ćete hranu koristiti. Med se možda čini kao dobra ideja ali ćete i jedno i drugo iza toga biti izuzetno ljepljivi. Ista stvar je s marmeladama. Čokolada će isto napraviti nered ali je najukusnija za ovakvu vrstu egzibiciji. Šlag na kraju ispadne kao najbolji izbor za maznje.

5. Neka hrana je seksipilnija od druge. Nekako sumnjamo da će je napaliti ukoliko s nje poželite jesti mušule. Bilo što što zahtjeva upotrebu vilica i noževa ne dolazi u obzir. S druge strane jagoda smještena u njenom pupku se čini kao pun pogodak zar ne? Također, korištenje naizmjenično tople i hladne hrane može puno postići za njezino seksualno raspoloženje.

6. Zabavite se. Sex u biti i jest zabava i igra. Ne opterećujte se puno mišljenjima drugih, važno je ono što vi želite. Ni ovi savjeti neće proći kod svakoga, netko će imati druge ideje. Dok god se vi i vaša partnerica slažete, samo naprijed! Želimo vam puno lijepih trenutaka.

About author

Kult portal

Vodeći se tvrdnjom da nas nitko ne može napraviti boljima nego mi sami, Kult je web magazin namijenjen muškarcima koji se trude i žele biti – bolji

No comments

Michael Jackson: 10 najboljih pjesama

Jako je teško, gotovo nemoguće, izabrati najbolje pjesme legendarnog Michaela   „Iako su mnogi bili uvjereni da je Billie Jean posvećena djevojci koja ga je ...